"Acun görse kafayı yer!" Bu yarışmada 46 gündür kalkmadan yatıyorlar! Kazanan 1000 euro ödül alacak

"Acun görse kafayı yer!" Bu yarışmada 46 gündür kalkmadan yatıyorlar! Kazanan 1000 euro ödül alacak

Karadağ'da günlerdir ortaya çıkan yarışmada ortaya çıkan gerçekler herkesi şok ederken, son dönemde dikkat çekici yarışma programları yayınlayan Acun Ilıcalı hakkında "Acun görse kafayı yer!" yorumları yapıldı.

Balkan coğrafyası için büyük bir önem taşayan Karadağ'ın Niksic kenti yakınlarında bulunan Brezna Etno köyünde, söz konusu ülkenin mizahi gelenekleri arasında yer alan "uzun yatma" yarışması, görenleri hayrete düşürürken söz konusu yarışmanın 46 gündür sürdüğü ileri sürüldü.

18 Ağustos'ta Karadağ'da 21 katılımcıyla başlayan yarışmada bugüne kadar yatmayı başaran 3 kişi, 1000 euro tutarındaki büyük ödül ve "en tembel vatandaş" unvanı kazanmak için büyük bir mücadele veriyor.

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen ilginç yarışmada, 46'ncı güne giren yarışmacılar, 1080 saati geride bıraktı.

Haber Global'in haberine göre; Yarışma kurallarına göre, yarışmacıların uyumalarına, yiyecek-içecek ihtiyaçlarını karşılamalarına, kitap okumalarına ve telefon kullanmalarına izin verilirken, ayağa kalktıkları halde ise bu durum kural ihlali sayılıyor. Yarışmacılar, 8 saatte bir kişisel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

46 gündür kalkmamasına yatıyorlar!

Söz konusu yarışma , sosyal medyada 'Acun Ilıcalı görse kafayı' yer şeklinde yorumları da beraberinde getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN