Acun Ilıcalı bir fotoğraf paylaştı, milyon TL'ler havada uçuştu! O fotoğrafın sırrı ortaya çıktı

Acun Ilıcalı bir fotoğraf paylaştı, milyon TL'ler havada uçuştu! O fotoğrafın sırrı ortaya çıktı

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, daha önce üç kez nikah masasına oturdu. İlk evliliğini Seda Başbuğ, ikinci evliliğini Zeynep Yılmaz ve üçüncü evliliğini Şeyma Subaşı ile gerçekleştirdi. Şeyma ile boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Acun Ilıcalı'nın 4 kızı bulunuyor ve bayram pozunu paylaştı. Ancak bu kez bayram pozunda Melisa değil, Yasemin ön plandaydı. İşte o kare...

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'na benzeyen Ayça Çağla Altunkaya ile uzun süredir birlikte. Ünlü çift, ilişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor ve yaklaşık 3 yıldır beraberler. Son zamanlarda çıkan haberlere göre, Acun Ilıcalı'nın 53 yaşındaki ve 1999 doğumlu hemşire sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddia edilmişti. Ancak Acun Ilıcalı, bu haberin kesinlikle doğru olmadığını belirtmişti.

ACUN ILICALI'DAN BAYRAM POZU

ACUN

Acun Ilıcalı, Instagram hesabında kızlarıyla geleneksel bayram pozunu paylaştı. Ancak bu kez dikkatleri kızı Yasemin üzerindekiler çekti. Gizlikalmasın haberine göre, Yasemin Ilıcalı'nın giydiği üstün fiyatı 25 bin 862 TL olarak belirlenmiş. Ayrıca takmış olduğu bilekliğin ise 60 bin 200 TL olduğu ifade ediliyor.

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

AYÇA ÇAĞLA

Ayça Çağla Altunkaya, Türk oyuncu ve modeldir. 23 Mart 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamış ve daha sonra televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Ayça Çağla Altunkaya, "Küçük Kadınlar", "Medcezir", "Bir Mucize Olsun", "Kocaman Ailem", "Gülbeyaz", "Kanatsız Kuşlar" gibi popüler televizyon dizilerinde rol almış ve başarılı performansı ile dikkat çekmiştir. Aynı zamanda "El Değmemiş Aşk", "Gülbeyaz", "Sonsuz Aşk" gibi sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergilemiştir.

Güzelliği ve stil sahibi duruşuyla da dikkat çeken Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medya hesaplarından da takipçileri ile etkileşimde bulunmaktadır. Moda, güzellik ve seyahat gibi konularda da paylaşımlar yapmaktadır.

Ayça Çağla Altunkaya, başarılı oyunculuk kariyerine devam etmekte olan genç ve yetenekli bir sanatçıdır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN