Acun Ilıcalı canlı yayında flaş kararını açıkladı! Ülkeye dönmeyecek...

Acun Ilıcalı canlı yayında flaş kararını açıkladı! Ülkeye dönmeyecek...

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star yeni sezonda da ilgiyle izleniyor. Yeni sezona olaylı bir giriş yapan Survivor, son olarak, Dominik polisinin yarışmacıları uçaktan indirip sıraya dizmesi olayı ile gündeme gelmişti. O olaya çok sinirlenen Acun Ilıcalı, Polis basını olayına çok sinirlenen Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken bir karar geldi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Survivor All Star'da birbirinden iddialı yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. Fenomen yarışma programı yeni sezona epey olaylı başladı. Edilen kavgaların yanı sıra geçtiğimiz günlerde Dominik polisinin yarışmacıları uçaktan indirip sıraya dizmesi olayı gündeme bomba gibi düşmüştü.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, konuyla ilgili "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor, efendim diyorum. Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almışlar diyorlar." demişti.

acun-ililcaf.jpg

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Seda Aktuğlu’nun, Kolombiya Havalimanı’nda "kaçırıldım" diyerek bir vatandaştan telefon almaya çalışması sonucu yaşanan olay sonrası Acun Ilıcalı'dan flaş karar bir geldi.

CANLI YAYINDA KARARINI AÇIKLADI

Dün akşam gerçekleştirilen Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne katılan Acun Ilıcalı Survivor'da yaşananlar hakkında, 'Survivor All Star bu sezon biraz gergin, adada kalmamda fayda var' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN