Acun Ilıcalı, fakirlik günlerini anlattı: Montum yoktu

Acun Ilıcalı, fakirlik günlerini anlattı: Montum yoktu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, fakirlik günlerine ilişkin bomba itiraflarda bulundu. Şimdilerde oldukça iyi bir kariyere sahip olan Ilıcalı, zamanında tek bir montunun bile olmadığını paylaştı. Ilıcalı’nın o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Eski spor muhabiri Acun Ilıcalı, şimdilerde oldukça başarılı bir kariyere sahip. TV8 televizyon kanalının sahibi olan ünlü televizyoncu geçtiğimiz yıllarda bir de takım alarak Hull City’nin sahibi oldu. Takımının başarıları ile de gündeme gelen Acun Ilıcalı, fakirlik günlerine ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada gündem olan bu açıklamaları duyanlar ise şaşkına döndü.

SPOR MUHABİRLİĞİNDEN TAKIM SAHİPLİĞİNE

20 milyon sterlin karşılığında 2022 senesinde Hull City takımını alan Acun Ilıcalı, takımı almadan önce yaşadıklarına dair yeni açıklamalarda bulundu. Daha önceden spor muhabirliği yapan ve gün geçtikçe kendini geliştiren Ilıcalı, büyük adım atarak TV8 kanalının sahibi olmuştu. Burada yaptığı programlarla adından sıklıkla söz ettirerek büyük bir kitleye ulaşmıştı.

acun-ic.jpg

Yaptığı programlar dünya çapında da büyük ses getirirken yeni formatları Türkiye’ye getirmişti. Zamanlar büyük televizyoncuların listesine adını yazdırmayı da başardı. Başarısına başarı katmak için ise yeni bir adım atarak geçtiğimiz yıl Hull City takımını aldı ve spor camiasının da tam ortasına yerleşti.

acun-ic2.jpg

MEĞER YILLARCA MONTU YOKMUŞ

Yaptığı son açıklamalarda takımını alana kadar yaşadığı süreçten söz eden Ilıcalı, şunları açıkladı:

“Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki? Şimdi kulübüm var, 8-10 tane de mont aldık tabii.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN