Acun Ilıcalı genç sevgilisine aşkını haykırdı! O itiraf herkesi şaşırttı

Acun Ilıcalı genç sevgilisine aşkını haykırdı! O itiraf herkesi şaşırttı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, genç sevgilisini her zaman yanında tutuyor. İlişkilerinin kendisi için çok rahatlatıcı olduğunu belirten Ilıcalı, aşkıyla mutlu bir birliktelik yaşadığını dile getiriyor. Detaylar haberimizde...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dinamik ve heyecan dolu kişiliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak, Çeşme'deki bir plajda arkadaşlarıyla keyifli bir plaj voleybolu maçı oynarken çekilmiş fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşarak sevenlerini heyecanlandırdı. Bu paylaşımıyla birlikte, Acun Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile olan mutlu ilişkisine dair samimi bir itirafta bulundu.

ILICALI: ÇOK MUTLU BİR BERBABERLİĞİM VAR

1

Acun Ilıcalı, ünlü sunucu Sibel Arna'nın YouTube kanalındaki programı "Ne Olursan Ol, Rahat Ol"un tanıtım bölümüne konuk olarak, uçak maliyetleri hakkında yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmişti. Programda her konuda samimi sözler sarfeden Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile ilgili de konuşmuştu. Her seyahatinde sevgilisini yanında götürdüğünü belirten Ilıcalı, son olarak Çeşme'de arkadaşlarıyla plaj voleybolu oynarken Ayça Çağla'yı da takımına dahil etmişti.

Acun Ilıcalı, Sibel Arna'nın programında Ayça Çağla Altunkaya ile olan ilişkisi hakkında samimi bir itirafta bulunarak, "Çok mutlu bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı" şeklinde konuşmuştu.

Ayrıca, Acun Ilıcalı ilişki konusunda geçmişte bazı hatalar yaptığını ve bu deneyimlerden dersler çıkardığını belirtmiş, "İlişki konusunda çok başarılı biri olamadım, ancak bu konularda hatalarımdan bazı dersler alıyorum ve yapmamaya çalışıyorum" şeklinde bir itirafta bulunarak şaşırtmıştı. Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'dan ayrıldıktan bir süre sonra kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Bu samimi itiraflar ve mutlu ilişkisiyle Acun Ilıcalı, takipçileri arasında merak ve ilgi uyandırmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN