Acun Ilıcalı hayatının şokunu yaşadı! Survivor ekibi gözaltına alındı! Ünlü televizyoncu kötü haberi duyurdu!

TV8'in sahibi medya patronu Acun ılıcalı, Survivor All Star ekibine Dominik polisi tarafından baskın yapıldığını duyurdu. Acun Ilıcalı, "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim" diyen Acun Ilıcalı, bir telefon aldığını ve ekibine polis baskını yapıldığını söyledi. İşte detaylar...

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Acun Ilıcalı, bu akşam ekrana gelecek olan bölümde, ada konseyi sırasında Dominik'te Survivor ekibine polisin operasyon yaptığını açıkladı. Ilıcalı yaşanan olay karşısında şaşkınlığını "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim" diyerek açıkladı.

Survivor All Star 2024, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı yarışma heyecanı doruklara çıkarıyor. Bu akşam yayınlanacak bölümden fragman yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu.

surbifg.jpg

"DOMİNİK POLİSİ OPERASYON YAPMIŞ, BİZİMKİLERİ ALMIŞLAR"

Dominik'te "Survivor" ekibine polis tarafından baskın yapıldığını ifade eden Acun Ilıcalı, "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Efendim diyorum. Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almışlar diyorlar" dedi.

survivor.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN