Acun Ilıcalı hüsrana uğradı! Survivor için flaş gelişme: Bu sefer olmadı

Acun Ilıcalı hüsrana uğradı! Survivor için flaş gelişme: Bu sefer olmadı

Survivor dün akşam sınıfta kaldı. Yıllardır seyircinin zevkle izlediği Survivor eskisi kadar rağbet görmüyor. Reytinglerde kaçıncı oldu? Acun'dan açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Survivor reytinglerinde bu sefer beklenmeyen bir sonuç ortaya çıktı ve izleyiciler programa ilgi göstermedi. Yılın 12 ayını iki farklı yarışma ile kapatan Acun Ilıcalı, Survivor'da beklediği başarıyı yakalayamadı. Master Chef ile bir yarışmayı, Survivor ile de diğer yarışmayı altışar ay boyunca yayınlayan Acun Ilıcalı için Survivor'daki işler pek de iyi gitmiyor. Bu sezonun ilk bölümü yüksek reytingler elde etmiş olsa da, sonrasında düşüş yaşandı ve Survivor'ın reytingleri tüm kategorilerde 7. sıraya kadar gerilediği görüldü.

survivor izlenmedi

Survivor 2023'te ünlüler kadrosunda yarışan şarkıcı Berdan Mardini ve Seçkin Piriler, zor şartlar nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldılar. Acun Ilıcalı, Survivor Panorama programında yaptığı konuşmada, Nagihan Karadere'nin birinci olabilecek özelliğini çözemediğini söyledi. Karadere, bu sözlere tepki göstererek "Beni yayına bağlayın" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN