Acun Ilıcalı ile anlaşan Demet Akalın ekranlara geri dönüyor! Yeni partneri herkesi şaşırttı! O isimle birlikte olacak!

Acun Ilıcalı ile anlaşan Demet Akalın ekranlara geri dönüyor! Yeni partneri herkesi şaşırttı! O isimle birlikte olacak!

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Demet Akalın, ekranlara geri dönme kararı aldı. Gündüz kuşağıyla izleyiciyle buluşacak ünlü şarkıcının yeni partneri herkesi şaşırttı.

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Gelinim Mutfakta" adlı programda sunuculuk yapan ve bir süredir televizyon dünyasından uzak kalan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sürpriz bir anlaşmaya imza atarak ekranlara geri dönme kararı aldı.

Yaklaşık iki yıldır ekranlardan uzak olan Demet Akalın, Acun Ilıcalı ile anlaşarak TV8 ekranlarında gündüz kuşağında program sunma kararı aldı. Son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Demet Akalın'ın partneri ise şimdiden belli oldu. Ünlü şarkıcının yeni programındaki partneri herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşarak "Hayırlısı olsun diyelim mi?" ifadelerini kullanan Demet Akalın, TV8 ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanacak programında kendisine partnerlik yapacak ismi açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hayata dair ne varsa konuşacağız" ifadelerini kullanan Demet Akalın, paylaşımında bir döneme damga vurarak reyting rekorları kıran 'Sihirli Annem' adlı dizide "Yavuz" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Jess Molho ile olan fotoğrafına yer verdi. Akalın'ın bu paylaşımı, programı Molho ile birlikte sunacağı şeklinde yorumlandı.

Programın içeriği hakkında henüz bilgi verilmezken yayın hayatına kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

TV8'de program yapmaya hazırlanan Demet Akalın'ın partneri Jess Molho oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN