Acun Ilıcalı 'Nankör, kansız' dedi, Serkay Tütüncü'den yanıt gecikmedi! Kansız olmamak için...

Acun Ilıcalı 'Nankör, kansız' dedi, Serkay Tütüncü'den yanıt gecikmedi! Kansız olmamak için...

Survivor'a çağırdığı için pişman olduğu kişilerden bahseden Acun Ilıcalı, "Çocuğu biz ünlü ettik şimdi dizide oynuyor ama çıkıp 'Bana Survivor sormayın' diyor. Nankör insan, kansız adam sevmem" dediği Serkay Tütüncü, adeta çileden çıktı. Ünlü oyuncu, "Survivor" detaylarına girersem canınız sıkılır" diyerek Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı, Youtube'da yayınlanan 'Nur Tuğba İle Laf Aramızda' programına konuk oldu. 'Survivor' yarışmasıyla birçok ismi üne kavuşturan Acun Ilıcalı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

"NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM"

Nur Tuğba Namlı'nın, "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna cevap veren ünlü yapımcı, şunları söyledi:

"Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri, bana yanlış olmuş' dedi. 'Çıktıktan sonra biz de bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem."

Acun Ilıcalı'nın isim vermeden eleştirdiği yarışmacının Serkay Tütüncü olduğu ortaya çıktı.

acun-ilicali-nur-tugba-laf-aramizda.jpg

"KANSIZ OLMAMAK İÇİN SANA EL PENÇE DİVAN OLMAK GEREKİYOR"

Serkay Tütüncü, Can Yaman'ın başrol oyuncusu olduğu 'Bay Yanlış' dizisiyle ünlenmiş ardından da Fox TV ekranlarında yayımlanan 'Masumiyet' dizisinde başrol oyuncusu olarak yolculuğuna devam etmişti. Dilan Çiçek Deniz ile yine aynı kanalda 'Kusursuz Kiracı' dizisinde oynayan Serkay Tütüncü, son dönemin hızlı yükselen yıldızlarından biri olarak gösteriliyor.

Acun Ilıcalı'nın, geçen yıllarda Hülya Avşar'ın oğlunu oynadığı 'Masumiyet'in setinde verdiği röportajda, "Survivor ile ilgili konuşmaya bile gerek yok" diyen Serkay Tütüncü'ye 'kansız' demesi ortalığı karıştırdı. Şu günlerde 'Kirli Sepeti' dizisinde oynayan Serkay Tütüncü, konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu:

"Yıllardır televizyon programları yapıyorsun, yapımcılık yapıyorsun, kanal sahibisin falan. Senin programına gelip varını yoğunluğu koyan yarışmacılara yarışmacına kansız diyorsun. Ne kadar ayıp yaptığın. Kansız değilim Acun abi, çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim.

Röportajım sonrası telefon konuşmamızı da gayet net hatırlıyorum, nedenlerini sana güzel bir dille anlatmıştım ve birçoğunda haklı olabilirsin kaçırmış olabiliriz demiştin. 'Para Bendeydi'de Survivor görüntülerini izlemediğim dönemde kabul etmiştim.

Bilseydim o kadarını emin ol kabul etmezdim. (Bunu da telefonda sana söylemiştim) Ama yine dinlememişsin belli ki. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için. Ben hiçbir zaman onlardan olmadım. Kusuruma bakmayacaksın.

Ben oraya gelmek için kimseye yalvarmadım, internetten başvurdum, elemelere geldim, seçildim ve sonuna kadar da yarıştım ve BİTTİ. Kariyerimi All Star şampiyonu üzerine kurmadığım için özür dilerim ya, gerçekten Survivor ile ilgili detayları girmeyeyim bence. İyice canınız sıkılmasın. Hadi eyvallah."

acun-ilicali-serkay-tutuncu-kavgasi.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN