Acun Ilıcalı O Ses'ten diskalifiye etmişti... Genç şarkıcının son halini görenler tanıyamadı!

Acun Ilıcalı O Ses'ten diskalifiye etmişti... Genç şarkıcının son halini görenler tanıyamadı!

Bir dönem O Ses Türkiye'ye katılan ve hareketleriyle jürileri çileden çıkartan Nur Cennet Uçar son haliyle gündeme bomba gibi düştü. Davranışlarından dolayı Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edilen Uçar, değişimiyle ağızları açık bıraktı. Bakanlar dönüp bir daha bakıyor. İşte O Ses Türkiye'den diskalifiye olan Nur Cennet Uçar'ın son hali...

Yıllar önce Popstar Alaturka ve O Ses Türkiye'ye katılan ancak hareketlerinden dolayı Acun Ilıcalı tarafından edilen Nur Cennet Uçar, değişimiyle herkesi şoke etti. Genç şarkıcının son halini görenler tanıyamıyor. Adeta evrime kafa atmış! Bunu estetik doktorları bile yapamaz. İşte Nur Cennet Uçar'ın inanılmaz değişimi...

ACUN ILICALI O SES'TEN DİSKALİFİYE ETMİŞTİ...

2006 yılında Popstar Alaturka'da 2012 yılında da O Ses Türkiye'de tavırlarından dolay eleştirilen ve Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edilen Nur Cennet Uçar, müzik kariyerine devam ediyor. Gözlerden uzak bir hayat sürdüren Uçar, son haliyle herkesi büyüledi. Kızıl saçlarını sarıya boyatan Nur Cennet Uçar, değişimiyle herkesi kıskandırdı.

gfgfgf-2023-07-18t133326-784.jpg

SON HALİYLE HERKESİ BÜYÜLEDİ!

2006 yılında Popstar Alaturka'ya katılan Nur Cennet Uçar, o dönem jüri koltuklarında oturan Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan ile fena şekilde tartışmıştı. İki ünlü isimle sık sık diyoloğa giren ve kavga eden Uçar, son haliyle herkesi kendine hayran bıraktı.

İşte Nur Cennet Uçar'ın son hali...

b3.jpg

b67.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN