Acun Ilıcalı, yıllar sonra ilk kez açıkladı! Adnan Oktar'ın müridi olduğunu doğruladı!

Acun Ilıcalı, yıllar sonra ilk kez açıkladı! Adnan Oktar'ın müridi olduğunu doğruladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, katıldığı bir YouTube programında Adnan Oktar ile ilgili iddialara ilk kez yanıt verdi. Ilıcalı, bir dönem Adnan Oktar'ın yanında yer aldığını söyleyerek o dönem yaşadıklarını anlattı..

TV8 ve Exxen'in sahibi ünlü medya patronu, Acun Ilıcalı, yazar Enver Aysever'in YouTube yayınına katılarak merak edilenleri yanıtladı. Ünlü isme Acun Ilıcalı için talebem diyen Adnan Oktar'ın iddiası soruldu. Ilıcalı, ülke gündeminde uzun zamandır yer alan Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar iddialarına noktayı koydu. İşte, Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

oktar.jpg

ILICALI'DAN İDDİALARA CEVAP GELDİ

Suç örgütü kurmaktan 2018 yıllında tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar, 8 bin 658 yıl hapis cezası almıştı. Geçtiğimiz günlerde Adnan Oktar'ın geçmişte yaptığı bir açıklama yeniden gündeme gelmişti. Oktar'ın bir programda Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı olan Esat Yontunç için, 10 - 15 senelik talebem sözlerini kullanmış ve görüntülerin devamında Ilıcalı için de "Tam bir kerata" diyerek Acun Ilıcalı'yı kast ettiği görülmüştü.

oktarg.jpg

ADNAN HOCA'NIN MÜRİDİ OLDUĞUNU DOĞRULADI

Acun Ilıcalı, iddialar sonrası ilk kez sessizliğini bozdu. Acun Ilıcalı, 19 - 20 yaşlarında Adnan Oktar'ın yanında olduğu itiraf etti. "Görüştüm, baktım saçmalık var ayırıldım.19-20 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönemdi. Baktım iyiliği, güzelliği, dostluğu anlatıyorlardı. Soygun şebekesine girmedim. O dönem öyle bir şey yoktu. Adnan Hoca'yla görüşmüşlüğüm oldu, 1.5-2 yıl. Sonra aralarından ayrıldım. Adnan Oktar'ı 35 yıldır görmemişimdir." ifadeleriyle cevap verdi.

adnan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN