Acun Ilıcalı'dan flaş tasarruf hamlesi! Bizzat kendi açıkladı: Ekonomik olarak...

Acun Ilıcalı'dan flaş tasarruf hamlesi! Bizzat kendi açıkladı: Ekonomik olarak...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir Youtube programında konuk oldu ve yaptığı tasarruf açıklamalarıyla dikkat çekti. Ancak bu durum, bazı kişilerde Acun Ilıcalı'nın maddi olarak zor durumda olabileceği düşüncesini uyandırdı. Detaylar haberimizde...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, son olarak bir Youtube programına konuk oldu ve yaptığı tasarruf açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ilıcalı, bu sefer uçak masrafları konusunda tasarruf yaptığını ifade etmesiyle maddi durumu hakkında soru işaretleri uyandırdı.

ACUN ILICALI SİBEL ARNA'NIN PROGRAMINDA KONUŞTU

2

Acun Ilıcalı'nın kızına aldığı lüks araba tartışmalarının ardından, Sibel Arna'nın 'Ne olursan Ol Rahat Ol' adlı YouTube programında konuk olduğu görüldü. Bu programda Ilıcalı, pek çok soruya cevap verdi ve özel uçağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uçakla seyahatin maliyetli olduğunu belirten ünlü televizyoncu, hesapsız biri olmadığını ve uçakla seyahat ettiğinde işleri birleştirerek planlama yaptığını dile getirdi.

Sohbet sırasında Sibel Arna'nın "Acun da ekonomi yapıyor yani" yorumuna Ilıcalı, "Yüzde yüz yapıyor" şeklinde yanıt verdi. Yeme içme konusunda ise tasarruf yapmadığını ve 15 yıldır masasında kimseden hesap ödemediğini belirten Acun Ilıcalı, uçağın okyanusu geçmesinin 100 bin dolar olduğunu ve bu noktada ekonomi yaptığını vurguladı. Bu sözler, Acun Ilıcalı'nın maddi durumuyla ilgili soruların akıllara gelmesine neden oldu.

Ilıcalı'nın tasarruf açıklamaları, geniş bir kitle tarafından tartışıldı ve bazıları tarafından maddi sıkıntı içinde olduğu düşüncesi ortaya atıldı. Ancak kesin bir bilgi olmadığından ve ünlü televizyoncunun başarılı iş hayatı göz önüne alındığında, bu tür spekülasyonların doğru olup olmadığı net olarak bilinmemektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN