Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Umduğunu bulamadı

Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Umduğunu bulamadı

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yeni yayınlanan Tuzak dizisinden umduğunu bulamadı. Başarılı yapımlara imza atan yapımcının kanalında yayınlanan dizi izlenmelere takıldı.

TV8 ekranlarında yeni yayınlanan Tuzak dizisi, reytinglere takıldı. Başrollerinde Akın Akınözü, Bengü Soral ve Talat Bulut gibi isimlerin oynadığı dizi büyük heyecan yaratmıştı. Ilıcalı'nın da büyük ümitler beslediği dizi umduğunu bulamadı. 26 Ekim Çarşamba gibi yayınlanan verilere göre dizi izleyicinin dikkatini çekmedi.

3530853-46c05fb9154a78e15a5ec766a8cb40fc-640x640.jpg

TUZAK DİZİSİ SINIFTA KALDI

Dizi furyasına yeni katılan Tuzak dizisi, kadrosu ve konusuyla herkesi heyecanlandırmıştı. Başrollerinde Bengü Soral ve Akın Akınözü'nün oynadığı dizi istediği ilgiyi bulamadı. Açıklanan reyting sonuçlarında Tuzak dizisi 14. sıraya geriledi.

tuzak.jpg

BİRİNCİLİK ATV'DEN ÇIKTI

Açıklanan reyting sonuçlarına göre; ATV'de yayınlanan Kurtuluş Osman dizisi 1. alırken, dizinin özet bölümü de 2. oldu. 3. sırada ise FOX Haber yer aldı. 4. Esra Erol'da ve 5. sırada Müge Anlı yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN