Acun'dan hem izleyenlere hem yarışanlara sürpriz! Survivor'da yeni dönem başlıyor: Madalyon tersine dönebilir

Acun'dan hem izleyenlere hem yarışanlara sürpriz! Survivor'da yeni dönem başlıyor: Madalyon tersine dönebilir

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezona hızlı bir giriş yapan Survivor All Star, ses getirmeye devam ediyor. Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star'a Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu. Ilıcalı, "İşte değişim böyle yapılır" diyerek yeniliklerden bahsetti

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da birbirinden iddialı yarışmacılar şampiyonluk için kıyasıya yarışıyor. Son olarak Dominik polisinin yarışmacılara yaptığı operasyonla gündemde geniş yer bulmuştu. Acun Ilıcalı, olaya sebep olan yarışmacı Seda'yı canlı yayında fena fırçalamıştı.

ilikva.jpg

SURVİVOR'DA HER ŞEY SİLBAŞTAN DEĞİŞİYOR

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star'da Acun Ilıcalı şunları söyledi. Ilıcalı, "Survivor All Star'da yeni bir ada konseyine hoş geldiniz. Eleme yoksa ani ada konseyleri genelde size bir haber vereceğimiz zamanlarda oluyor. Bu sene sürprizler senesi demiş miydik? Bu konuda kimsenin şüphesi var mı? Sürprizlerle ilgili konseye hoş geldiniz. Şimdi sürprizler dedik takım kadrolarını kurduğumuz zaman ne demiştik; her an her şey olabilir. Survivor'ın bir parçası da bu dimi. Peki şimdi sizin takımla ilgili bir değişiklik yaparsak, bu konuyu nasıl karşılarsınız. Mutsuz olursunuz."

acunfg.jpg

OYUN SİSTEMİ DEĞİŞİYOR

"Arkadaşlar takımların değişimiyle ilgili size vereceğim haber şu: Takımlar bu hafta değişmeyecek. Değişecek ama bu hafta değil. Sürprizimiz şu; bugünden sonra oyun sistemi değişiyor. Oyun tek tur oynanacak, 12'de bitecek. Kadın erkek şeklinde oynanacak. Ancak bu oynama şekli bir takım sekiz olana kadar sürecek. Bir takım sekize ulaşana kadar kadın erkek yarışıyorsunuz. Takım 8 olduğu anda her şey bir anda duruyor. Ve o an itibariyle 8 ila 12 arası arkadaşlar bayrak yarışıyla olacak. İkili şekilde olup yarışacaksınız. Bayrak yarışındaki büyük ayrıntı şu finalde kadın erkek beraber atış yapıyorsunuz. Aynı anda atış yapacaksınız. Hedefin sayısı artırılacak beraber finale gideceksiniz. Buradaki en önemli konu, takımlardaki doğru eşleşmeleri bulma bölümü. Kaderinizi buralar belirleyecek. Bu uygulama yarından itibaren başlayacak. Ek bir nokta takım kaptanlığında önce o günkü galibiyet sayısına, yüzdeye ve sezon yüzdesine bakılıyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN