Adan Canto 42 yaşında hayatını kaybetti

Adan Canto 42 yaşında hayatını kaybetti

ABD Dizisi Designated Survivor ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek gibi filmlerle tanınan aktör Adan Canto, 42 yaşında hayatını kaybetti. Meksikalı yıldızın apandis kanseri nedeniyle vefat ettiği açıklandı.

ABD Dizisi Designated Survivor ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek gibi filmlerle tanınan aktör Adan Canto'dan kötü haber geldi.

BBC'de yer alan habere göre bir süredir apandis kanseriyle mücadele eden Meksikalı yıldız, 42 yaşında hayatını kaybetti.

Canto, 2014 X-Men filminde mutant Sunspot'u canlandırdı ve daha sonra Bruised adlı filmde rol aldı.

canto.jpg

'SENİ TANIYAN HERKES ÇOK ŞANSLI'

Sevenleri sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Canto'nun eşi Stephanie Ann, çiftin bir fotoğrafı ile şu sözleri paylaştı: "Sonsuza kadar hazinem Adan, yakında görüşürüz"

Reklamcı Jennifer Allen yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Adan'ın çok az kişinin gerçekten bildiği bir ruh derinliği vardı. Bunu bir anlığına görenler sonsuza kadar değişti. Pek çok kişi onu çok özleyecek"

Canto, 2016-2017 yıllarında ABC kanalında yayınlanan Designated Survivor'un ilk iki sezonunda Aaron Shore'ı canlandırdı ve ardından Netflix tarafından üçüncü ve son sezon için seçildi.

Rol arkadaşı Maggie Q yazısında, "Güzel arkadaş... Sen Hollywood'un bile hak etmediği seviyede bir insansın. Nezaket, sıcaklık ve cömertlik - ailene tam bağlılık. Her zaman doğru olanı yaptın. Kimse senin gibi bir şey yapmadı. ahlaki pusulanın yanına bile yaklaşamadılar. Seni tanıyan herkes çok şanslı. Tek bildiğim bu" ifadelerini kullandı.

Canto, en son 2022'de Fox'un suç draması The Cleaning Lady'de gangster Arman Morales rolünü oynadı. Fox tarafından yapılan açıklamada, "O her zaman bizim Arman'ımız olacak. Adan Canto, hatıran sonsuza kadar yaşatılacak" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN