Adanalı'nın İdil'ini görenler şaştı kaldı! Yıllar içerisinde bambaşka birine dönüşen Selin Demir atar da EYT'li olmuş!

Adanalı'nın İdil'ini görenler şaştı kaldı! Yıllar içerisinde bambaşka birine dönüşen Selin Demir atar da EYT'li olmuş!

Uzun süredir ekranlarda yer almayan Selin Demiratar, yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncu setlere geri dönmeyeceğini söylerken "Ben artık EYT'e geçtim" dedi.

İlk olarak Acı Hayat dizisi ile ekranlarda yer alan Selin Demiratar, Adanalı, Şüphe, Huzur Sokağı gibi dizilerle izleyici karşısına çıktı. Selin Demiratar, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor. Son yıllarda sakin ve gözlerden uzak bir hayat yaşayan güzel oyuncu, son haliyle dikkatler çekti. Selin Demiratar'ın güncel halini görenler "Yaşlanmamış kadın hiç" yorumlarında bulundu.

seling.jpg

Kenan İmirzalıoğlu ile başrollerini paylaştığı Acı Hayat dizisinde Nermin karakterini canlandıran güzel oyuncu Selin Demiratar setlere asla dönmeyeceğini açıkladı.

aci-hayat.jpg

"BIRAKTIM ARTIK, ERKEN EMEKLİLİĞE GEÇTİM"

Demiratar, "Bıraktım bıraktım artık erken emekliliğe geçtim, EYT'ye geçtim inan özlemiyorum izlemeyi seviyorum artık. İzleyici olarak dizileri izliyorum ama bir daha o set temposuna girmek artık bilmiyorum" dedi.

dmrit.jpg

"EŞİM, KEDİLERİM VE KÖPEKLERİM İLE YAŞIYORUM"

2020 yılında Mehmet Ali Çebi ile nikah masasına oturan Selin Demiratar, evlendikten kısa bir süre sonra oyunculuğu bırakıp, gözlerden uzak sakin bir hayat yaşamaya başladı.

nermin.jpg

Selin Demiratar daha önce de "Eşim, kedilerim ve köpeklerim ile güzel bir hayat yaşıyorum." açıklamasında bulunmuştu.

demith.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN