Adını Feriha Koydum’un ünlü oyuncusu meslek değiştirdi! Yeni mesleğini duyan şaşkına döndü: “Bana vasiyetiydi…”

Adını Feriha Koydum’un ünlü oyuncusu meslek değiştirdi! Yeni mesleğini duyan şaşkına döndü: “Bana vasiyetiydi…”

Bir dönem ekranların en çok izlenen dizisi Adını Feriha Koydum’da rol alan ünlü oyuncu aldığı yeni kararla magazin gündemine bomba gibi düştü. Meslek değiştirdiğini açıklayan oyuncu, o paylaşımla herkesi şaşırttı…

Adını Feriha Koydum dizisi ile ismini duyuran ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sedef Şahin, dizide Cansu karakterine haya veriyordu. Uzun zamandır televizyon ekranlarında görmediğimiz başarılı oyuncu meslek değiştirdiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinde paylaşım yaparak bunu duyuran ünlü oyuncu, görenleri şaşkına döndürdü. İşte detaylar…

yeni-proje-93.jpg

“MELEĞİMİN VASİYETİYDİ”

Haberler.com’da yer alan habere göre, Adını Feriha Koydum dizisinin Cansu’su Sedef Şahin, aldığı bir kararla araştırma görevlisi olduğunu açıkladı. Yıllar önce Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ile aynı dizide başrolü paylaşan ünlü isim sosyal medyadan yayınladığı bir mesajla mesleğini değiştirdiğini belirtti. Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğretim üyesi oldum. O kadar mutlu ve gururluyum ki…Yıldız hocamın, meleğimin bana vasiyetiydi öğrenci yetiştirmem. Ben de 'Hazır hissettiğimde söz hocam' demiştim. Bugün ilk adımımı attım ve ilk dersimizi yaptık. Arayıp söyleyemedim, yanınıza koşamadım belki ama bizi izlediğinize eminim hocam. Peki neden Bahçeşehir Üniversitesi? Çünkü yıllardır çok hayran olduğum çiçek gibi bir rektörümüz var. Elimi tutup, bana benden çok güvendiğini hep hissettiren rektörümüze sevgiyle ekibine dahil edip kucak açan bölüm başkanımıza ve heyecanla gözlerime bakan tüm öğrencilerime teşekkür ederim. Dilerim yolumuz uzun ve güzelliklerle dolu olur. İlk göz ağrılarım ve özel olacaksınız. Çok yaşayın, sevgiyle, aşkla."

yeni-proje-95.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN