Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama: İyiyim, daha da iyi olacağım

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben'den ilk açıklama: İyiyim, daha da iyi olacağım

İstanbul Cihangir'de evine yapılan baskın ile dün (8 Mayıs) sabah saatlerinde gözaltına alınan sanatçı Kalben, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez açıklama yaptı. Kalben, "Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. İyiyim, daha da iyi olacağım" dedi.

İstanbul Cihangir'de evine yapılan baskın ile dün (8 Mayıs) sabah saatlerinde gözaltına alınan sanatçı Kalben, serbest bırakıldıktan sonra ilk açıklamasını sosyal medya hesabı X'ten yayınladığı bir video aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Kamuoyunu böyle bir olayla meşgul ettiğim için özür diliyorum diyen sanatçı açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Sanat, müzik ve edebiyat ve dostuk yoluyla karşılaştıklarım; festivallerde, konserlerdei imza günlerinde buluştuklarım, kah güzel lah acı günlerimizi paylaştıklarım; umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, sağlığımla ilfili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha iyi olmak için çabalıyorum. Sizi sevgiyle kucaklıyorum"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN