AFAD 2023 personel alımları başladı! En az lise mezunu memur ve işçi alımı yapılacak

AFAD 2023 personel alımları başladı! En az lise mezunu memur ve işçi alımı yapılacak

Türkiye'nin yaşadığı zor günlerde yardım etmek isteyen kişiler için önemli bir duyuru yayınlandı. AFAD en az lise mezunu memur ve işçi alımı yapacağını açıkladı. İşte AFAD personeli alım detayları…

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması kapsamında en az lise mezunu işçi personel ve memur alımı yapılacağı duyuruldu. Devlet tarafından yayınlanan bilgiler kapsamında internet üzerinden başvuru yapılabileceği belirtildi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bünyesinde yapılacak personel alımları için büro personeli, destek personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, afet ve acil durum yönetimi denetçisi, afet ve acil durum uzman yardımcısı kadrolarında alım yapılacağı aktarıldı. AFAD personel alımları için başvuru şartları da açıklandı. İşte AFAD personeli alım detayları…

AFAD PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU


Türkiye'nin yaşadığı Zorlu günleri atlatmak için yardımcı olmak isteyen birçok kişi personel alımları hakkında araştırmalarına devam ediyor. AFAD tarafından yapılan son açıklama kapsamında memur işçi ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımları için şu şartlar isteniyor:

afad-personel.jpg

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Başvuru yapacak erkek adayların giriş sınavı tarihi itibariyle askerlikle ilgisinin bulunmaması ve askerlik çağına gelmemiş olması, askerlik çağına gelmiş olması durumunda ise hizmetini tamamlamış ya da ertelemiş, yedek sınıfa geçirilmiş olması şartları isteniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN