Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'li Yalı Çapkını dizisi reytinglerde zirveyi salladı

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'li Yalı Çapkını dizisi reytinglerde zirveyi salladı

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her geçen gün daha fazla ilgi görerek, reytingleri darmaduman etmeyi başardı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Ekranlara damgasını vuran dizi dün akşam yayınlanan 9. bölümü ile 1. sırada yer aldı. Dizi yeni bölümünde tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu. Dizi özeti AB ve ABC1 kategorilerinde ikinci oldu. Dizide genç oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yanı sıra Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Ersin Arıcı gibi deneyimli isimler rol almakta.

3. sezonun en iyi dizilerinden biri olan ve ekranlarda milyonlarca beğeni toplayan ve sezonun en iyi 3 dizisi arasında yer alan Yalı Çapkını, her hafta sosyal medyada da gündem oluyor. Popüler dizi çok kısa sürede YouTube'da milyonlarca izlenme aldı.

Yalı Çapkını’nın tüm bölümlerini yayınlayan Star TV yönetimi de YouTube'dan aldığı izlenmelerden oldukça memnun.

YALI ÇAPKINI 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna'yı kurtarmak için onu kaçırmaya karar veren Ferit, Seyran ve Abidin'in planı kusursuz işledi. Padişahın Ferit'le olan geçmişi ima edildi. Esme'nin Seyran'ın Suna'ya yardım ettiğini söylemesi üzerine konaktan koşarak çıkan Kazım, Seyran'ı boğazından yakaladığını görünce dayanamayan Suna Kazım tarafından etkisiz hale getirildi.

Gülseren Budayoğlu'nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin hikayesi, başta dede Halis Ağa olmak üzere Ferit ailesinin uygun gördüğü Gaziantepli bir kızla evlenme kararı almasıyla başlar. Ferit evlenmek istemese de dedesinin sözlerine engel olamaz. Doğru gelini bulmak Halis Ağa'nın en yaşlı gelini İfakat'ın görevidir. Suna ve kardeşi Seyran, Gaziantepli Korhan ailesinin gelinliği uygun görülen Suna'nın evlilik teklif töreninde yaşanan sürprizden etkilenir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN