Ünlü oyuncu Jason David Frank yaşamını kaybetti

Ünlü oyuncu Jason David Frank yaşamını kaybetti

"Mighty Morphin Power Rangers" serisinin orijinal serisinden Tommy Oliver olarak tanınan ünlü oyuncu Jason David Frank 49 yaşında hayatını kaybetti. Frank'ın ölüm nedenin intihar olduğu iddia edildi.

En çok Tommy Oliver veya Green Ranger karakterleriyle bilinen 'Power Rangers' yıldızı aynı zamanda ödüllü bir dövüş sanatçısı olan Jason David Frank hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncunun ölüm haberini Mike Bronzoulis duyurdu. Bronzoulis, "Arayıp bana bir mesaj bırakması beni çok üzdü ve çok uzun sürdü. Jason benim için iyi bir arkadaştı ve onu özleyeceğim" dedi.

124'TEN FAZLA BÖLÜM YAPTI

4 Eylül 1973'te doğan Frank'in ilk oyunculuğu Mighty Morphin Power Rangers serisindeydi. Başlangıçta, dizinin orijinal yayınında (Ağustos 1993 - Kasım 1995) yalnızca birkaç bölümde rol almak üzere sözleşme imzaladı, Frank o kadar popüler oldu ki dizinin yıldızı oldu. Kötü Green Ranger'dan takım lideri White Ranger'a rol değiştirdi ve 124'ten fazla bölüm yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN