Masumlar Apartmanı'nın başarılı oyuncusu yeni diziyle anlaştı

Masumlar Apartmanı'nın başarılı oyuncusu yeni diziyle anlaştı

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde 'Gülben' karakterine can veren oyuncu Merve Dizdar yeni bir diziyle el sıkıştı. Ünlü oyuncu, Onur Güvenatam’ın Star için çektiği “Ömer” dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Ezgi Mola ile başrolde rol aldığı Masumlar Apartmanı'nın Gülben’i olarak büyük beğeni toplayan Merve Dizdar yeni bir projede yer almak için kolları sıvadı.

“Kar ve Ayı” filmiyle Altın Portakal alan oyuncu son olarak Adana’da çekilen Magarsus dizisinin çekimlerine katılmıştı.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; televizyondan da çok sayıda teklif alan Merve Dizdar eski yapım şirketi OGM Pictures’la el sıkıştı. Onur Güvenatam’ın Star için çektiği “Ömer” dizisiyle anlaştı.

SELAHATTİN PAŞALI İLE OYNAYACAK

Merve Dizdar, Gülizar Irmak’ın yazdığı, Cem Karcı’nın ise yöneteceği dizinin kadrosuna dahil oldu.

Ünlü oyuncu dizide Ömer’in (Selahattin Paşalı) ablası Emine’ye hayat verecek. Emine, babası Reşat’ı dinlememiş ve Hakan’a kaçmıştır. 5 çocuklu Emine’yi zor günler beklemektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN