Sihirli Annem dizisiyle gönüllerde taht kurmuştu! Ünlü oyuncunun son hali görenleri üzdü

Sihirli Annem dizisiyle gönüllerde taht kurmuştu! Ünlü oyuncunun son hali görenleri üzdü

İki binli yılların başında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede tüm Türkiye'nin en sevdiği dizilerin başında yer alan Sihirli Annem'in başrol oyuncularından Şahap Sayılgan yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bakın nerede görüntülendi

FURKAN UZUN / KARAR

Bir dönemin reyting rekortmeni ''Sihirli Annem'' dizisinde canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle unutulmazlar arasında giren ünlü oyuncu Şahap Sayılgan'ın son hali herkesi şaşırttı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncunun kilo sorunu yaşadığı ve özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenilirken Şahap Sayılgan'ın son halini görenler 'yok artık bu kadar değişim olmaz' dedi.

2003-2012 yılları arasında önce Kanal D daha sonra ise Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorları kıran ve böylece bir dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle efsaneleşen ünlü oyuncu Şahap Sayılgan'ın son hali herkesi şoke etti.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Sayılgan'ın son halini görenler 'yok artık bu kadar değişim' olmaz dedi.

sak-002.jpg

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Yayınlandığı döneme damgasını vuran İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Metin Serezli gibi pek çok ismin rol aldığı Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Sadık karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şahap Sayılgan'ın son hali herkesi şaşırttı.

2003-2012 yılları arasında önce Kanal D daha sonra ise Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan bir dönemin reyting rekortmen dizisi Sihirli Annem, adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevilen dizi, son olarak Exxen'de farklı bir versiyon ve farklı oyuncularla yeniden yayınlanmıştı.

Sihirli Annem'in Sadık'ı Şimdiki İşiyle Herkesi Şaşırttı! Ünlü Oyuncu Bakın Şimdi Ne Yapıyor

GÖRENLER 'YOK ARTIK BU KADAR DEĞİŞİM OLMAZ' DEDİ

İlk ve unutulmaz versiyonun oyuncuları arasında yer alan ve Sadık karakterini canlandıran Şahap Sayılgan ise seneler sonraki haliyle şaşırttı. Ünlü oyuncunun son halini görenler 'yok artık bu kadar değişim olmaz' dedi.

1993-1999 yılları arasında yayınlanan 'Ferhunde Hanımlar' adlı dizide 'Bülent' karakterini canlandırarak yıldızı parlayan ve daha sonrasında ise 2000-2008 yılları yayınlanan 'Bizim Evin Halleri' adlı efsane dizide 'Badem Haluk' karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken ve 2003-2012 yılları arasında yayınlanan 'Sihirli Annem'de canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle efsaneleşen Şahap Sayılgan'ın son hali herkesi şoke etti.

TEDAVİ GÖRÜYOR

Reyting rekortmeni 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Sadık' karakteriyle efsaneleşen ünlü oyuncu uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Şahap Sayılgan'ın şimdilerde ne yaptığı merak konusu olurken başarılı oyuncunun kilo sorunu yaşadığı ve Ankara'daki Özel Çankaya Yaşam Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi.

'Birdiyetisyengozunden' adlı sosyal medya kullanıcısı, Şahap Sayılgan'ın son halini paylaşarak 'Kim bilebilirdi Sihirli Annem Sadık'ın danışanım olacağını. Zaman geriye aksıınnn' notunu düştü.

Sihirli Annem'in eski oyuncuları Acun Ilıcalı'ya öfkeli: Vefa ve etik yok!

GÖRENLER TANIMAKTA ZORLANDI

Sosyal medya kullanıcısının bu paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni alırken Şahap Sayılgan'ın son halini görenler ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Şahap Sayılgan'ın son halini gören kullanıcılar 'çok değişmiş, tanıyamadık, yaşlanmışsın Sadık' gibi yorumlarda bulundu.

56 yaşındaki ünlü oyuncunun sakal bıraktığı ve saçlarının beyazladığı gözlerde kaçmadı.

İşte ünlü oyuncunun çok konuşulan son hali:

cankaya.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN