Ortaya çıkan gerçek sosyal medyayı salladı! Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Ortaya çıkan gerçek sosyal medyayı salladı! Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu barıştı mı?

Reyting listesinde zirveyi kimseye bırakmayan Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz yılın son günü 4 yıllık ilişkilerini bitirdiklerini açıkladı. Ayrılığın ardından ikilinin hala birlikte yaşadıklarının öğrenilmesi ise "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirdi. Ancak olayın iç yüzü ortaya çıktı.

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın başrolü Afra Saraçoğlu’nun yıldızı da diziyle beraber yükselişe geçti. Dünyaca ünlü bir güzellik markasının yüzü olan oyuncuya reklam teklifleri yağarken, özel hayatı ise çalkantılı devam ediyor.

Saraçoğlu, 2022'nin son günü, 4 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’yla ayrılık kararını "4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz" sözleriyle duyurmuştu.

YOLLAR AYRILDI AMA EVLER AYRILMADI

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; ikilinin ayrılık kararı almasının ardından aynı evde yaşamaya devam ettiklerinin ortaya çıkması ise sosyal medyada barıştıkları yorumlarına neden oldu. Ancak Uskumruköy’deki bir sitede bulunan 2 katlı villada yaşayan ikilinin barışmadığı, sadece arkadaşlıklarının devam ettiği öğrenildi.

Dizi setinin yoğunluğu nedeniyle hemen yeni eve çıkamayan Saraçoğlu’nun, bu nedenle kısa bir süre daha eski evinde kaldığı ve eşyalarını yavaş yavaş yeni evine taşıdığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN