Önce 'aldatma yok' dedi, sonra ikisini de sildi

Önce 'aldatma yok' dedi, sonra ikisini de sildi

Mert Yazıcıoğlu-Afra Saraçoğlu ilişkisinin bitmesi ve ayrılık nedeninin "Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yakınlaşması" olduğu iddiası gündemden düşmüyor. Yazıcıoğlu ve Saraçoğlu çifti söz konusu iddiayı yalanlayıp, Demir'in arkadaşları olduğunu söylerken, Mert Yazıcıoğlu son sosyal medya hamlesiyle akıllarda soru işareti bıraktı.

Son dönemin popüler oyuncu çiftlerinden Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz haftalarda dört yıllık ilişkilerini sonlandırmıştı. Yazıcıoğlu ile Saraçoğlu'nun birlikteliğinin 'ihanet' nedeniyle bittiği iddiası sosyal medyada gündem olmuştu.

Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimiyetinin, çiftin ayrılmasına neden olduğu konuşulurken, sevgilisinin Demir’le samimi görüntülerinden rahatsız olan Mert Yazıcıoğlu'nun birlikte yaşadıkları evi terk ettiği ileri sürülmüştü.

'MERT RAMAZAN BİZİM ARKADAŞIMIZ'

Yazıcıoğlu, haklarında çıkan haberlerin ardından, basın mensuplarına, "Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan, bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok. Afra ile yapamadık, beraber son verdik" açıklamasında bulunmuştu.

Ayrılığın ardından dedikoduları yalanlayan Mert Yazıcıoğlu, şimdi ise kafaları karıştıran bir adım attı. Yazıcıoğlu, eski sevgilisinin beraber çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmesine karşılık verdi. Oyuncu da Saraçoğlu ile pozlarını profilinden kaldırdı. Mert Yazıcıoğlu'nun, ilişkisinin bitmesine neden olduğu öne sürülen yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile fotoğraflarını silmesi de dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN