'Aha dayıya sor' sözüyle ünlenmişti! Yıllar sonra bakın nerede ortaya çıktı! Son halini görenler gözlerine inanamadı!

'Aha dayıya sor' sözüyle ünlenmişti! Yıllar sonra bakın nerede ortaya çıktı! Son halini görenler gözlerine inanamadı!

Adana'da yıllar önce, polis ekipleri tarafından adliyeye götürülürken basın mensuplarının sorularına "Aha dayıya sor" diyerek yanıt veren Hüseyin T. o dönem adeta bir fenomen haline gelmişti. Hüseyin T. yıllar sonra ortaya çıktı. Değişimi sosyal medyada gündem oldu.

2015 yılında bir polis memurunun çocuğunun 5 lirasını bıçak çekip zorla aldıktan sonra yakalanan Hüseyin T. adliyeye sevk edilirken, basın mensuplarının sorularına verdiği yanıtla viral olmuştu.

dayi.jpg

"AHA DAYIYA SOR"

Hüseyin T., basın mensuplarına dua kitabı sattığını öne sürmüş, ancak basın mensuplarının dua okumasını istemesi üzerine besmele bile çekemediği anlar epey ses getirmişti. Bu video sosyal medyada kısa süre içerisinde en çok izlenen video olmuş, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Hüseyin T. adliyeye götürülürken polis memurlarını da konuşmalarına dahil etmiş, ve polis memurunu işaret ederek "Aha dayıya sor" demiş ve o anlar herkesi güldürmüştü.

kuran-i-kerim.jpg

4 KEZ HACCA GİTMİŞ

Hüseyin T. adlı gencin yıllar içerisinde değişimi herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabından videolar paylaşan genç, "4 kere hacca gittik geldik" dedi.

hacc.jpg

POLİS MEMURU ŞEHİT OLMUŞTU

Öte yandan Hüseyin T.'yi 8 yıl önce adliyeye götüren ve görüntülerde "Aha dayıya sor" dediği polis memuru, geçtiğimiz eylül ayında görev başında kalp krizi geçirerek şehit olmuştu.

mekke.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN