AHBAP Başkanı Haluk Levent, öğrencilere burs karşılığında bebek bezi reklamında oynadı

AHBAP Başkanı Haluk Levent, öğrencilere burs karşılığında bebek bezi reklamında oynadı

Kurucusu olduğu sivil toplum kuruluşu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) ile ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan şarkıcı Haluk Levent, öğrencilere burs verilmesi karşılığında bebek bezi reklamında rol aldı.

Ünlü rock şarkıcısı Haluk Levent, 200 öğrenciye her ay 300 TL burs sözü alarak bir bebek bezi reklamında oynadı.

Teklifi duyduğunda 'şaka zannettiğini' söyleyen Levent, "Senin çocuklara karşı hassas olduğunu biliyoruz. Biz katkısız bir bebek bezi yapıyoruz" dediler. İncelemek için fabrikasına kadar gittim. Her şeyi inceledim, ondan sonra oturup pazarlık yapıp anlaştık" dedi.

"BURSLAR YATMAYA BAŞLADI"

"Anlaşma yaparken bir şartımın olduğunu söyledim" diyen Levent, " '200 öğrencinin her ay 300 TL burs parasını yatıracaksınız’ dedim. Ve bugünden itibaren o öğrencilerin bursları yatmaya başladı" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Şarkıcı Haluk Levent, markanın bursları yarın (13 Şubat Perşembe günü) hesaplarına yatıracağını sosyal medya hesabından duyurdu.

20-02/13/2020-02-13_015448-vert.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN