AHBAP'a yardım eden Oktay Kaynarca, duyduklarına çok sinirlendi: Bir şerefsiz var!

AHBAP'a yardım eden Oktay Kaynarca, duyduklarına çok sinirlendi: Bir şerefsiz var!

Depremzedeler için düzenlenen yardım organizasyonlarına destek vermesiyle bilinen Oktay Kaynarca, birçok ünlü isimle beraber AHBAP'ta aktif rol aldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ünlü oyuncu, duydukları karşısında öfkesini dile getirerek, "Bu şerefsizler hakkında suç duyurusunda bulunuldu" dedi. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 Pazartesi günü yaşanan iki büyük deprem, Cumhuriyet tarihinin en ağır afeti olarak kayıtlara geçti. On binlerce insan yaşamını yitirdi, yüz binlerce insan evsiz kaldı.

Depremzedelere yardım amacıyla birçok organizasyon düzenlendi ve düzenlenmeye devam ediyor. Ünlü isimler de çeşitli platformların yardım organizasyonlarına destek olarak bağışta bulundu.

ahbapa-destek-veren-unluler-3.jpg

AHBAP'A YARDIM EDEN OKTAY KAYNARCA'YA 'DOLANDIRICI' ŞOKU

Oktay Kaynarca, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu'nun (AHBAP) deprem bölgesi için düzenlediği organizasyonlara destek verdi.

Depremzedeler için yardım toplayan oyuncu Oktay Kaynarca'nın adına sahte hesap açılarak para toplandığı ortaya çıktı.

Instagram hesabından paylaşım yaparak takipçilerini uyaran ünlü oyuncu, "TikTok'ta adıma sayfa açıp yardım toplama bahanesiyle dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. Bu tür hesaplara ve insanlara itibar etmeyin lütfen. Bu şerefsizler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşımda görürüm bunları" dedi.

İşte o mesaj:

oktay-kaynarca-dolandirici-aciklama.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN