Uğur Aslan: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık

Uğur Aslan: Cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık

Oyuncu Uğur Aslan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ev kiralarını artıranlara ve gıda yağmalayanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Aslan, "Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden biri olan Hatay'da depremde yakınlarını kaybeden oyuncu Uğur Aslan, sosyal medya hesabından kira artışına ve yağmalamaya tepki gösterdi.

Aslan, paylaşımda, "Kiraları arttıran, gıdaları yağmalayan, borsada betondan demirden medet uman yüreği karalar. Yeter cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin artık" ifadelerini kullandı.

Aslan, bir sonraki paylaşımına da “Kimin ne kadar yardım ettiğini kalın puntolarla çizip kalbimizi kırmayın artık. Sadece yardım edin. Ama lütfen sessizce…” notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN