Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'a mektup: YÖK Başkanı'nı değil tabasbus yapmayacak rektörleri dinleyin

Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'a mektup: YÖK Başkanı'nı değil tabasbus yapmayacak rektörleri dinleyin

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bir mektup yayınlayarak üniversitelerin uzaktan eğitime geçirilmesi kararından vazgeçilmesi için çağrısı yaparak, "Uzaktan eğitim konusunda YÖK Başkanı'nı değil tabasbus yapmayacak rektörleri dinleyin" dedi.

Eski bakan Hüseyin Çelik, üniversitelerin uzaktan eğitim kararına yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yayınladı.

Hüseyin Çelik "Sayın Cumhurbaşkanımıza Açık Mektup…" başlığıyla sosyal medya hesabından yayınladığı mektupta, 11 ili vuran deprem nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçirilmesini "vahim bir hata" olarak nitelendirerek YÖK'ün yükseköğretime zarar verdiğini yazdı.

''YANLIŞTAN DÖNMEK ERDEMDİR''

YÖK Başkanı'nı "yağcılık" yapmakla suçlayan Çelik, Erdoğan'a konuyu rektörlere sormasını önerdi.

Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi ile ilgili alınan karardan vazgeçilmesi için çağrıda bulunan Hüseyin Çelik, ''Yanlıştan dönmek erdemdir'' dedi.

Çelik'in mektubunun tam metni şöyle:

144.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN