Ahmet Kural'dan Murat Cemcir'le olan küslüğüyle ilgili ilk açıklama: Düşman değiliz, kırgınız

Ahmet Kural'dan Murat Cemcir'le olan küslüğüyle ilgili ilk açıklama: Düşman değiliz, kırgınız

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, uzun yıllar birlikte dizi ve filmlerde rol aldığı ancak şimdilerde küs olduğu için düğününe dahi gelmeyen Murat Cemcir ile birbirlerine kırgın olduklarını itiraf etti. Düşman olmadıklarını belirten Kural, "Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" dedi.

Ekranların ayrılmaz ikilisi olarak tanınan Ahmet Kural ve Murat Cemcir bir süredir küs oldukları için birlikte görüntülenmiyordu. Oyuncu Ahmet Kural, konut olduğu Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında konuyla ilgili konuştu.

Kural, bir süredir küs olduğu ve düğününe dahi gelmeyen eski dostu Murat Cemcir ile birbirlerine kırgın olduklarını söyledi.

'ARKADAŞLIK VE DOSTLUKLAR ARASINDA OLUR BÖYLE ŞEYLER'

Kural, "Murat Cemcir ile küs müsün?" sorusuna "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" cevabını verdi.

'BİZ BU YOLA BERABER ÇIKTIK'

Başarılı oyuncu, Cemcir'i düğününe mesaj göndererek çağırdığı için gelmediği iddiasıyla ilgili de "Konuşmadığımız için davetiyeyi mesajla gönderdim. O da cevap yazmadı. Kırılmış bana. Durumumuza üzülüyorum, biz bu yola beraber çıktık. Bir anda küsüp gitmek, tavır yapmak kolay değildir. Hiç kimse nankörlük yapmasın bence. Bizler başarılı, iyi insanlardık. Maalesef şu an birbirimize kırgınız. Günün birinde barışılır, konuşulur. Biz düşman olacak insanlar değiliz. Nankör değiliz. Ben kimseye kapımı kapatmam. O zaten benim büyüğümdür. Bu anlaşmazlıklar geçer" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN