Aile dizisinden kötü haber! Tarih verildi: Ekranlara veda ediyor!

Aile dizisinden kötü haber! Tarih verildi: Ekranlara veda ediyor!

SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizisi olan ve başrolde ise Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder gibi isimlerin yer aldığı 'Aile' dizisi ekranlara veda ediyor.

8 Mart'tan bu yana SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden, senaryosu Hakan Bonomo tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrolde ise Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Canan Ergüder'in yer aldığı 'Aile' dizisi ekranlara veda ediyor.

14 Şubat'ta ekranlara gelmesi planlanan ancak 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından yayın tarihi ertelenen ve yayın hayatına 8 Mart'ta başlayan Aile dizisinden kötü haber geldi. Reyting rekortmeni dizi ekranlara veda ediyor.

Salı akşamları izleyiciyle buluşarak The Sopranos dizisinden uyarlanan ve Soykanlar Ailesi'nin hayatını anlatan dizi 30 bölüm olarak planlanmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden dizi 30 Mayıs’ta ekrana gelecek 13. bölümüyle sezon finali yapacak. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN