Aile dizisinden tüm hayranlara kötü haber! Devin ve Aslan hikayesi ne olacak? O oyuncudan veda kararı…

Aile dizisinden tüm hayranlara kötü haber! Devin ve Aslan hikayesi ne olacak? O oyuncudan veda kararı…

Show TV ekranlarını kasıp kavuran Aile dizisinden tüm hayranları üzen açıklama geldi. Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden ekip çekimleri bir eksikle başladı. Peki, Devin ve Aslan hikayesi yarım mı kalacak? İşte Aile dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahip olan Aile dizisi 2. sezon için nefesler tutuldu. Mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara veda eden dizinin hem konusu hem de oyuncuları oldukça dikkat çekiyor. İzleyiciler Kıvanç ve Serenay’ı yeniden ekranlarda görmek için gün sayarken diziden herkese üzen bir açıklama geldi. Peki, Devin ve Aslan hikayesi yarım mı kalacak? İşte Aile dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Herkese derinden sarsın Aslan ve Cihan arasındaki evlatlık sorunu çözülürken Hülya Soykan'ın Cihan’ı evlatlık aldığını söylemesi ile herkes şaşkına döndü. Cihan ve Devin arasında aylarca devam eden gizli seansları öğrenen Aslan ise çılgına dönerken Cihan ile karşı karşıya gelir. Yeni sezon için geri sayım devam ederken yaşanacaklar da merakla bekleniyor.

aile-dizisi-2.jpg

AİLE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milyonların yakından takip ettiği Ay Yapım imzalı Aile dizisi Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 30 Mayıs 2023 tarihinde ekranlara veda eden dizinin yeni sezonu hakkında araştırmalarda devam etmektedir. The Sopranos dizisinden uyarlanan aile dizisinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Yüsra Geyik gibi yetenekli isimler yer alıyor. 2. sezon hazırlıkları için kollar sıvanırken dizinin Eylül ayı ortasında çekimlere başlayacağı öğrenildi. Bu kapsamda aile dizisinin yeni sezonu Ekim ayında izleyicilerle buluşacak.


aile-dizi-2.jpg

YENİ SEZONA BİR EKSİKLE BAŞLANACAK

Herkesi etkileyen bir hikayeye sahip olan Aile dizisinin yeni sezonunda ekranlara bir oyuncunun veda edeceği duyuruldu. Cihan karakteri ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Nejat İşler'in dizinin kadrosundan ayrılacağı öğrenildi. Oyuncunun diziden ayrılacağı haberi herkese derinden sarsarken henüz oyuncudan ve yapımcılardan resmi bir açıklama gelmedi.

kivanc-aile-dizi.jpg

SEZON FİNALİNDE ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Aslanın ölüm ile burun buruna geldiğini öğrenen Devin, hamile olduğunu aslana anlatır. Aslan aldığı haberle sevinçten havalara uçarken Devin, bebeği doğurmamakta oldukça ısrarcıdır. Devin’in bu tavrı üzerine Aslan, bebeklerini kucaklarına alacağı düzgün bir hayat kurmanın mümkün olduğunu kanıtlamak için uğraşır.

aile-dizisi-cihan.jpg
Kıymet’ten gelen telefon üzerine Hülya harekete geçerken Aslan da evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrenmek için planı devreye sokar. Evlatlık Çocuğun kim olduğunu öğrenen Aslan ile Hülya ilişkisi de ciddi bir dönemeçe girer. Gerçeği öğrenen Cihan bir anda yıkılır. Kliniğe giden Devin yaşanan olayın ardından Cihan ile terapilerini sonlandırma kararı alır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN