Aile dizisine bomba isim! Reytingleri bu sefer kimse tutamayacak, usta oyuncu kadroya katılıyor

Aile dizisine bomba isim! Reytingleri bu sefer kimse tutamayacak, usta oyuncu kadroya katılıyor

Yayın hayatına başladığı günden bu yana izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatan Aile dizi ikinci sezonuyla merak konusu oldu. İzleyiciler 'Aile dizinin ikinci sezonu ne zaman başlayacak? Aile dizine hangi oyuncular transfer oldu?' sorularını araştırırken beklenen güzel haber geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinden bomba transfer. Reytingleri bu sefer kimse tutamayacak, usta oyuncu kadroya katılıyor!

Usta kadrosu ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatan Aile dizisi yeni sezonuyla merak konusu oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinin ikinci sezonu 3 Ekim'de başlayacak. İzleyiciler dizide neler olduğunu merakla araştırırken beklenen haber geldi. Aile dizisine bomba isim! Reytingleri bu sefer kimse tutamayacak, usta oyuncu kadroya katılıyor. Bu ismi duyunca ağzınız açık kalacak.

AİLE DİZİSİNE BOMBA İSİM!

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer, Nejat İşler ve Yüsra Geyik gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisi yeni sezon için çalışmalara başladı. Yeni sezon tanıtımı büyük yankı oluştururken beklenen haber geldi.

jhjhhj-42.jpg

Geçtiğimiz günlerde Selin Şekerci'yi kadrosuna dahil eden Aile dizisine bomba bir isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat verdiği Aslan karakterinin halası Nedret rolünü usta oyuncu Ayda Aksel canlandıracak.

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Aile dizisi, kalabalık bir ailenin etkileyici öyküsünü konu almaktadır. Bu ailenin hayatına, ilerleyen dönemde psikolog Devin girecek ve ailenin hayatı değişecektir. Bir çiftlikte geçen dizi aynı zamanda psikoloğun da hayat hikayesini anlatmaktadır.

ghhggh-2023-09-24t121237-598.jpg

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterine, Serenay Sarıkaya ise Devin karakterine hayat verecek. Merakla beklenen dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN