Ailesi yalanlamıştı ama Taha Duymaz'dan kahreden haber! Türkiye bu haberle sarsıldı

Ailesi yalanlamıştı ama Taha Duymaz'dan kahreden haber! Türkiye bu haberle sarsıldı

Son dakika haberi... Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde göçük altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hakkında acı haber geldi. Hakkında çıkan iddialara ailesi tarafından yalanlama gelen Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Gelen haberle takipçileri şoka girdi. Peki Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz'ın son durumu ne? İşte detaylar...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi yerle bir eden deprem felaketinde binlerce kişi hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın göçük altında kaldığı tespit edilmişti. Günlerdir kendisinden haber alınmayan Duymaz hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı. Bu iddialara ailesinden yalanlama gelirken paylaşılan son dakika bilgisi herkesi kahretti. Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ailesi gözyaşlarına boğuldu!

AİLESİ YALANLAMIŞTI...

Göçük altında kalan Taha Duymaz hakkında birçok iddia ortaya atılırken önemli bilgiler veren Gülben Ergen sosyal medya hesabından, "Günlerdir Taha'yı kurtarmaya giden ekiplerin yolda 'ses geliyor' mesajı ile durup ne kadar çok can kurtardığının üzerine gelen bilgi. Taha'yı kurtaramadık, yetişemedik, kaybettik ama onun yolu çok can kurtardı" ifadelerin kullanmıştı. 'Taha Duymaz öldü' iddialarının doğru olmadığını belirten acılı aile çıkan iddiaları yalanladı.

ghhggh-19.jpg

Instagram hesabından açıklama yaparak sitem eden abla Semiha Duymaz, "Bu durumda acımız çok, bunu yaşamayan bilmez ve Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi klavye başına geçip oradan konuşmak, laf etmek, suçlamak çok kolay. tek dileğim Allah size yaşatmasın. Bu zamana kadar sustum, acımı sizin gibi gereksiz insanlar yüzünde yaşayamıyorum. Kardeşlerim, halam, eniştem enkaz altında. Ben yabancı değilim, benim canlarım, kanlarım, hayatlarım onlar. Burada her çıkan cesede bakmaktan psikolojimi anlayamazsınız. Onlardır diye bir umutla ya ölü ya diri ama siz bu duyguyu, acıyı hissedemezsiniz. Dilerim Allah'tan bu boş konuşan 'saklıyor' diyen insanlar 'prim yapıyor' diyen klavye delikanlılarına Allah size yaşatmasın dilerim" demişti.

SON DAKİKA: ÜNLÜ FENOMENİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Gelen son dakika bilgisi herkesi kahretti. 12 gündür enkaz altında olan Taha Duymaz ve kız kardeşinin cansız bedenlerine ulaşıldı. En yakın arkadaşının ölümüyle sarsılan Ragib Narin ise Instagram hesabından acı haberi doğrulayarak "Başımız sağ olsun" paylaşımı yaptı.

b34.jpg

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay'da doğdu. Taha Duymaz, Youtube'da yayınladığı videolar ile dikkat çekti. Taha Duymaz, yemek videoları ile binlerce kişiye erişti.

ghghgh-10.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN