Ajda Pekkan'ın 6.5 milyonluk lüks arabası! Kendine özel plaka çıkardı: VIP minibüs ve Mercedes'den sonra...

Ajda Pekkan'ın 6.5 milyonluk lüks arabası! Kendine özel plaka çıkardı: VIP minibüs ve Mercedes'den sonra...

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın 6.5 milyonluk lüks arabası! Aracına bir de özel plaka çıkardı! VIP minibüs ve Mercedes'ten sonra...

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, müzik kariyerinde unutulmaz bir iz bırakacak olan bir konser için hazırlıklara başladı. Pekkan, uzun yılların ardından ilk kez bir stadyum konseri verecek ve bu özel geceye 13 sanatçı da eşlik edecek. Mazhar-Fuat, Mabel Matiz, Selda Bağcan, Nilüfer, Hande Yener ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerin sahneyi paylaşacağı konserde, seyircilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunulması bekleniyor.

6,5 MİLYONLUK SON MODEL OTOMOBİL ALDI

77 yaşındaki Ajda Pekkan'ın son hali şaşırttı! Yüzündeki değişim olay oldu

Hazırlıklar kapsamında, Ajda Pekkan'ın sahneye büyük görsel şovlarla çıkacağı ve özel bir dans ekibiyle haftalarca çalıştığı ortaya çıktı. Konser öncesi kendisini ödüllendiren Pekkan, son model bir Mercedes GLC jeep satın aldı. Habere göre, 6 milyon 500 bin lira ödeyerek aracını satın alan ünlü şarkıcı, özel plaka tercihini "AJD" olarak belirledi.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, Ajda Pekkan'ın garajında daha önce VIP minibüs ve uzun kasa Mercedes bulunurken, şimdilerde tercihini 4x4 arabadan yana kullandığı görülüyor. Önceki araçlarında özel plaka kullanmayan Pekkan'ın, bu kez "AJD" plakalı aracıyla dikkatleri üzerine çektiği ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN