Akasya Durağı Zeyno'nun son haline beğeni yağdı! Gören o olduğuna inanmıyor "değişimin böylesi"

Akasya Durağı Zeyno'nun son haline beğeni yağdı! Gören o olduğuna inanmıyor "değişimin böylesi"

Bir döneme damgasını vuran Akasya Durağı’nda Zeyno rolündeki oyuncunun son halini görenler şaşkına döndü. Görenler o olduğuna inanamazken “değişim böylesi” yorumları yapıldı. Oyuncunun son hali büyük bir beğeni topladı.

Yıllar önce yayınlanan ve izleyicilerin beğenisini toplayan Akasya Durağı kadrosunda başarılı oyuncular bulunduruyordu. Dizide Zeyno karakterine hayat veren Sitare Akbaş ise yeni halleri ile görenleri şaşkına çevirdi. Başarılı oyuncunun yeni hali beğeni topladı. İşte Sitare Akbaş’ın şimdiki hali…

AKASYA DURAĞI’NIN ZEYNO’SUYDU

Başrollerinde Levent Ülgen, Zeki Alasya, Pelin Sönmez, Aslı Altaylar gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı dizsinde Zeyno karakterine hayat veren Sitare Akbaş sosyal medyasını aktif kullanan oyuncular arasında yer alıyor. Paylaştığı fotoğraflarla her seferinde kendine hayran bırakmayı başarıyor.

s.jpg

Çiçek Taksi’nin yenilenmiş versiyonu olarak 2008-2012 yılları arasında izleyici karşısına çıkan Akasya Durağı’ndaki halinden eser olmayan Akbaş, güzelliği ile görenleri büyülüyor.

s2.jpg

YILLAR GEÇMİŞ GÜZELLİĞİ ARTMIŞ

Şimdilerde 34 yaşında olan oyuncu, sosyal medyada paylaştığı tüm fotoğraflarla beğenileri toplamaya devam ediyor. Ünlü ismin paylaşımlarını yakın arkadaşları Elçin Afacan, Hande Sarıoğlu ve Müjde Uzman da beğeniyor.

s3.jpg

Sitare Akbaş’ın rol aldığı diziler arasında Sen Çal Kapımı, Dila Hanım, Urfalıyam Ezelden, Emanet de yer alıyor.

s4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN