Aklı zehir gibi çalışanlar 9 saniyede çözüyor! Kuşların arasındaki elmaları bulmak için süreniz başladı

Aklı zehir gibi çalışanlar 9 saniyede çözüyor! Kuşların arasındaki elmaları bulmak için süreniz başladı

Son dönemde insanların tek zevk aldığı konulardan biri internette dolaşan zeka bulmacaları. Hem pratik zekayı geliştiren hem de eğlendiren bu bulmacalar zaman zaman çözülmez bir hal alabiliyor. Bugün sizler için çzöülmezi oldukça zor ve farklı bir bulmaca testi ile karşınıza geldik. Bu testi aklı zehir gibi çalışanlar çözebiliyor. Resimdeki kuşların arasında 9 saniyede 3 elma bulabilir misin? Kuşların arasındaki elmaları bulmak için süreniz başladı...

İnsanlar tarafından artık sosyal medyada gezinmek ya da video izlemek sıkıcı bir hale geldi. Son zamanlar zeka bulmacalarına olan ilgi oldukça artmış durumda. Sıklıkla karşımıza çıkan bu testler hem pratik zekayı hem de görsel zekamızı geliştiriyor. Ancak bazı testler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Sizler için bugün karşınıza çözülmesi oldukça zor bir testle geldik. Bu testi aklı zehir gibi olanlar çözebiliyor. Resimdeki kuşların arasında 9 saniyede 3 elma bulabilir misin? Süren başladı!

KUŞLARIN ARASINDAKİ ELMALARI 9 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Evet zor bir test ancak çözülemeyecek gibi de değil. Elmaları bulmak için resme dikkatlice bakın. Odaklandığınız zaman kuşların arasında saklanmış 3 elmayı kısa sürede bulacaksınız. İnsanların sadece %1'i kuşların arasına gizlenen elmaları bulabiliyor

ghghghgh-63.jpg

Bu zeka oyunu, yalnızca gözlem becerilerinizin ve görsel keskinliğinizin hızlı bir değerlendirmesini gerektiriyor. Bilişsel, problem çözme ve hafıza becerilerinizi geliştirmek için denemeye devam edin.

GİZLENMİŞ 3 ELMA NEREDE?

Saklanmış 3 elmayı halen bulamadın mı? Yoksa halen deniyor musun? Eğer bulamadıysan hemen pes etme. Acele etmeyin ve tekrar deneyin, eğer başaramazsanız, aşağıda sizin bu zeka bulmacasını çözümünü paylaşacağız.

İŞTE BULMACININ CEVABI

9 saniye içinde çözümü bulanları tebrik ederiz. Bu insanların %1'i arasındasın demektir. Fakat hala çözümü bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir. Elmaların yerini vurguladık.

gfgfgf-2023-06-03t150319-379.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN