Aldatma belirtilerini tek tek açıkladı! 15 yıllık tecrübe konuştu: Bunları yapıyorsa kesin aldatıyordur...

Aldatma belirtilerini tek tek açıkladı! 15 yıllık tecrübe konuştu: Bunları yapıyorsa kesin aldatıyordur...

Son yıllarda ilişkilerde yaşanan en büyük sorunlardan birisi de aldatma eylemi oluyor. Kısa bir süre öncesinde 15 yıldır aldatılan kadın tüm yaşadıklarını paylaştı. 15 yıllık deneyimini paylaşan ismini vermek istemeyen kadın aldatılmaya dair 10 belirtiyi paylaştı. Peki aldatmanın belirtileri nelerdir? İşte tüm detaylar...

15 YILLIK ALDATILAN KADIN TECRÜBELERİNİ AKTARDI

İlişkilerin başlıca sorunu olan aldatma eylemine dair Mamamia'da konuşan bir kadın tüm tecrübelerini aktardı. İsmini vermek istemeyerek yaptığı açıklama ile birlikte partneriyle yaşadığı aldatılma sürecini anlattı. Partnerinin bir anda daha iyi giyinmeye ve spor salonuna gitmeye başlamasından sonra sürekli olarak telefonuyla birlikte olduğunu gören kadın aldatıldığını öğrendi.

Aldatıldığını gösteren 10 belirtiyi ise milyonlarla paylaştı. Kocasının ev ortamındaki tavırlarının değişmesi ile birlikte şüphelenen kadın ilişki yaşadığını reddetse de özel bir dedektif tutmaya karar verdi.

Şüphelerinin doğru olduğunu anlayan kadın dedektifin kamera ile oluşturduğu kanıtları görünce aldatıldığından emin oldu. 15 yıllık bir aldatılma sürecinden geçen kadın tüm tecrübelerini diğer kadınlar ile paylaştı. Aldatılmaya dair 10 belirti paylaşan kadın kısa sürede gündemde yer aldı.

aldatan-erkekler.jpg

10 ALDATMA BELİRTİSİ

  1. Spor salonuna gitmeye başlar ve öz bakımını aksatmaz.
  2. İç çamaşırlarını gün içerisinde değiştirir.
  3. Dış görünüşünde yenilik yapar.
  4. Cep telefonunu sürekli olarak elinde gezdirir ve WhatsApp’taki gizlilik özelliklerinin çoğunu kullanmaya başlar. Telefon şifresini değiştirir.
  5. Daha öncesinde horlama varsa kesilir.
  6. Arkadaş grubu içerisinde yapacağınız bir etkinlikten sürekli olarak kaçmanın bir yolunu bulur ve ortak arkadaşlarınız ile aynı ortama girmekten kaçınır. İş etkinlikleri sayısı her geçen gün artar.
  7. Dışarıda genellikle telefonlarınıza cevap vermez.
  8. Sürekli olarak güzel kokmak için parfüm sıkar veya eve parfüm sıkıp gelebilir.
  9. Sizinle temastan sürekli olarak kaçınır. Eve geldiğinde ise kaçacak delik arıyormuşçasına bir o tarafa bir bu tarafa gider. Cinsel ilişkiye girmek istemez.
  10. Size gösterdiği ilgiyi bir daha göstermez ve hayatını sizinle paylaşmayı bırakır. Çünkü paylaştığı başkaları vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN