Aleyna Tilki'den direk fantazisi! Evin içinde bakın ne yaptı?

Aleyna Tilki'den direk fantazisi! Evin içinde bakın  ne yaptı?

Her hareketi olay olan Aleyna Tilki bu defa verdiği pozlar eleştiri oklarının hedefi oldu. Evinde paylaşım yapan Aleyna Tilki, odaya direk koyup bakın nasıl poz verdi? İşte açıklamaları ve yaptıklarıyla magazin gündemini sürekli meşgul eden Aleyna Tilki'den olay paylaşım.

Son dönemlerin en çok dinlenen genç şarkıcılarından olan ve yıldızı kısa sürede parlayan Aleyna Tilki, kliplerinin yanı sıra açıklamalarıyla da gündemden düşmüyor. Diğer sanatçılarla kıyaslanan genç sanatçı 3 milyonluk hesabından bu defa olay bir paylaşım yaptı. 22 yaşındaki sanatçının direkli paylaşımı binlerce yorum aldı. İyi yorumlar kadar kötü eleştiriler de alan Tilki bakın ne paylaştı?

aleyna.jpg

HER YAPTIĞI OLAY OLUYOR

22 yaşındaki Aleyna Tilki kariyer basamaklarını hızlıca çıkarken, Türkiye kadar yurt dışında da en çok dinlenen genç sesler arasında yerini aldı. Paylaşımları ve enteresan açıklamalarıyla sürekli magazin gündeminde yerini alan Tilki, geçtiğimiz günlerde rockun efsane ismi Teoman ile bir paylaşım yaparak herkesi heyecanlandırmıştı.

pembe.jpg

EVİNDE DİREK DANS YAPIYOR

Düet sorularını akla getiren Tilki, son paylaşımı ile de yine en çok konuşulanlar arasına girdi. Evinden direkli paylaşım yapan Tilki, daha öncede "Şarkıcı olmasaydım direk dansçısı olurdum" açıklamasıyla herkesi şoke etmişti. Bu sözünün ardından evinden bir fotoğraf paylaşan Tilki, evine direk dans yapmak için sistem kurdu.

İŞTE ALEYNA TİLKİ'NİN DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAFI

direkns.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN