Almila Ada ve Berk Cankat, 'Kırık Ayna'da

Almila Ada ve Berk Cankat, 'Kırık Ayna'da

Geçen yayın döneminde 'Cennetin Gözyaşları' dizisi ile ekranlarda boy gösteren Almila Ada, önümüzdeki yayın döneminde Fox TV'de yayınlanacak 'Kırık Ayna' dizisinin başrolünü kaptı.

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı 'Kırık Ayna' dizisinde Almila Ada'nın başrol arkadaşı Berk Cankat oldu.

ALMİDA ADA KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Almila Ada, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde eğitim almıştır. Daha sonra yurt dışında birçok dergide modellik yapmıştır. Güzel oyuncu Almila Ada; Paris-Londra Moda haftasında, ünlü Hollister markası, BBC İngiltere, Litvanya'da IQ dergisi, Italyan Vogue dergisi ve Instyle dergisi için modellik yapmıştır.

23 yaşında olan yetenekli oyuncu 2015 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün dizisiyle televizyona ilk adımını atmış ve daha sonra Kırgın Çiçekler dizisinde rol almıştır.

2017 yılına gelindiğinde başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in paylaştığı Adı Efsane dizisinde "Melis" karakteriyle oldukça beğenilmiştir.

2017 yılının yeni yayın döneminde ise; ATV ekranlarının sevilen dizisi Cennetin Gözyaşları dizisinde "Cennet" rolüyle ekranlara geri dönmüştür. Dizide Esra Ronabar ve Berk Atan ile beraber başrolü paylaşmaktadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER

Kaderimin Yazıldığı Gün

Kırgın Çiçekler

Adı Efsana

Cennetin Gözyaşları

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN