Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezon oyuncuları kimler? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezonda katılan oyuncular

Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezon oyuncuları kimler? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezonda katılan oyuncular

TRT 1’de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2. Sezonu ile geri dönüyor. Barış Arduç'un Alparslan'ı canlandıracağı dizinin kadrosuna yeni oyuncular eklendi. Böylelikle dizi hayranları Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon oyuncularının kim olduğunu öğrenmek için araştırma başlattı. Peki Alparslan: Büyük Selçukluların oyuncu kadrosuna kimler dahil edildi? İşte Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonunda kadroda olan kişiler…

Sedat İnci'nin yönettiği, senaryosunda Emre Konuk'un bulunduğu Alparslan Büyük Selçuk, 19 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak. Sezon finali sırasında pek çok oyuncunun ayrıldığı dizinin kadrosunda yeni oyuncular yer almaya başladı. Seyirciler Alparslan: Büyük Selçukluların oyuncu kadrosuna kimler dahil edildi? Sorusunu merak etmeye başladı. İşte detaylar…

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU YAYIN TARİHİ?

TRT1'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu, 19 Eylül Pazartesi akşamı yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak.

Alparslan büyük selçuklu

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ SEZON OYUNCULARI

Konusuyla beraber oyuncularıyla da ilgi toplayan dizide yeni oyuncular rol alacak.

Bu oyuncular Kayra Zabcı, Serhat Tsmuluer, Bora Cengiz, Öykü Gürman ve Umut Karadağ’dır.

Kayra Zabcı dizide Seferiye Hatun karakterini; Tekfur Grigor karakteri için Serhat Tsmuluer; Alexander rolünde Bora Cengiz; Arslan Yusuf karakteri için Umut Karadağ; Öykü Gürman’sa Öke Hatun karakterini canlandıracak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Saldırı için ilk mancınık atışı yapıldı. Alparslan ikinci bir saldırı emri vermek üzereyken kardeşi ve Akça'nın Vaspurakan kalesinde olduğunu anlayınca tereddüt etti.

Akça ve Hasan Bey kalenin içindeyken fetih seferi devam edecek mi yoksa Alparslan onları çıkarmanın bir yolunu bulabilecek mi? Alparslan bu kararı vermekte zorlanacak, diğer beylerle çelişecektir.

Fetih mi yoksa çok sevdiği insanlar mı? Vaspurakan'da tutuklu olan Hasan Bey, Akça'nın öldüğü sanılan Akça'nın kızı olduğunu öğrenir. Alpagut'un planladığını anladığımız bu sorun, Akça ve Hasan Bey'e baş başa kalmaları ve bir çıkış yolu bulmaları için zaman tanır.

Kaleden çıkabilecekler mi yoksa kalede kalıp fethin gerçekleşmesi için savaşacaklar mı? Selçukluların ayak seslerinin yaklaştığını hisseden Vaspurakan kaderine razı mı olacak, yoksa yeni bir yola girip Selçuklu ordusuna sürpriz bir darbe mi indirecek?

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN