Alparslan Büyük Selçuklu'ya sürpriz transfer: Ünlü oyuncu ekibe katıldı

Alparslan Büyük Selçuklu'ya sürpriz transfer: Ünlü oyuncu ekibe katıldı

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu, yeni sezonda gerçekleştirdiği birçok transferle adından söz ettirirken, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. İkinci sezonu devam eden dizinin ekibine bir oyuncu daha katıldı.

TRT'nin reyting şampiyonu dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu” zirveden inmiyor. Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen dizinin başarısı sürerken, son olarak geniş kadrosunun daha da genişleyeceği öğrenildi.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Emre Konuk’un yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna, en son “Destan” dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Kanbolat Görkem Arslan dahil olacak. Arslan, dizide "Kutalmış" rolüne hayat verecek.

1-020.jpg

İkinci sezonuyla yayın hayatına devam eden “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisi, Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve Sultan Alparslan'ın hayatını ele alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN