Altın fiyatlarında kartlar yeniden dağıtılıyor! Altın kahini o tarihte 1550 TL olacak dedi: Duyan kuyumcuya koştu!

Altın fiyatlarında kartlar yeniden dağıtılıyor! Altın kahini o tarihte 1550 TL olacak dedi: Duyan kuyumcuya koştu!

Altın piyasasında adeta geleceği gören İslam Memiş uyardı! Çeyrek altın 2000 TL'yi aşacak! İşte detaylar...

Altın fiyatlarında tarihi rekorlar ardı ardına gelirken, uzmanların açıklamalarına göre gram altın için de 1500 lira seviyesinin yakın zamanda görülebileceği duyuruldu. Geçtiğimiz gün ons altın 2 bin doları aşarak son 1 yılın zirvesine çıktı ve gram altın da 1200 lira seviyesinin üzerine yükselerek tarihi bir rekor kırdı. Ancak, altın piyasasında gözler yarın gerçekleşecek olan ABD Merkez Bankası'nın faiz kararında olacak. Ayrıca, uzmanlar altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Finansal piyasalardaki endişeler artıyor: Altın fiyatları düşüşte. ABD'de Silikon Vadisi Bankası dahil olmak üzere 3 bankanın iflası ve İsviçre merkezli dev banka Credit Suisse'nin zor duruma düşmesi, altın fiyatlarına olumsuz etki etti. Bugün, 1 Çeyrek Altın 2.006,00 TL seviyesinden işlem görerek yüzde 0,50 düşüş kaydetti. Sabah Finans'ta 1550 Çeyrek Altın alış ve satış fiyatları açıklandı. Kapalıçarşı'da güncellenen verilere göre, Çeyrek Altın fiyatları bugün en yüksek 2.023,00 TL ve en düşük 2.002,00 TL olarak kaydedildi. 

islam memiş altın

Son dakika açıklamasıyla gündeme gelen altın fiyatları, uzman İslam Memiş'in tahminiyle yükselişe geçiyor. Gram altının 1550 liraya kadar çıkacağı tarihi duyurulan açıklamada, geçen hafta ABD'de yaşanan banka krizinden sonra yükselişe geçen altın fiyatlarının ons altın için bin 960-2 bin 30 dolar aralığını takip edeceği belirtildi. Ayrıca yıl içerisinde 2 bin 350 dolar öngörüsü de yapılan ons altın için kâr satışlarına karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi. Şu anda gram altın 1210 lira seviyesinde seyrederken, çeyrek altın fiyatı ise 1982 TL olarak görülmekte.

İslam Memiş, gram ve çeyrek altın fiyatları hakkında yaptığı tahminlerle dikkat çeken bir isimdir. Son açıklamasında, altın fiyatlarındaki belirsizliğin devam ettiğine işaret ederek geniş bant aralığına odaklandığını söyledi. Gram altının Haziran sonrası için bin 450-bin 550 lira aralığında olacağını öngördü ve 1550 liraya kadar çıkacağı tarihi de verdi. Memiş, kâr satışının riskli olduğunu düşünerek beklemenin faydalı olabileceğini belirtti.

islam memiş altın

Altın piyasaları hakkında yorumları ile bilinen İslam Memiş, gram ve çeyrek altın fiyatlarına dair yeni tahminlerini açıkladı. Gram altının Haziran sonrası 1550 liraya kadar çıkabileceğini belirten Memiş, geniş bant aralığına odaklanmasının nedeninin merkez bankalarındaki belirsizlik olduğunu vurguladı. Ayrıca, kâr satışının makas aralığından dolayı riskli olduğunu belirten Memiş, yükseliş trendinin henüz yeni başladığını ve beklemenin faydalı olabileceğini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN