Aman Mali duymasın! Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni aşkı meğer program program gezip eski sevgilisini arıyormuş!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yalnızlığı kısa sürdü. Nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrılan Mali, soluğu kendisinden 44 yaş küçük Nevide Çiçek’in yanında aldı. Öte yandan ünlü şovmenin yeni sevgilisi Nevide hakkında şoke eden bir gerçek ortaya çıktı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evlilik hazırlığı yapan Mali, ani bir kararla ilişkisini noktalamıştı.

Mali, Gülseren Ceylan'a evlilik teklifi etmiş, ayrılık nedeni olarakda Ceylan'ın harcamalarını öne sürmüştü. Genç aşkının ayrılırken yüzüğü vermediğini de dile getirmişti..

Ayrılık sonrası ünlü isim yeni aşklara yelken açtı. Mehmet Ali Erbil, rotayı 2001’li Nevide Çiçek’e çevirdi. Erbil dün bir mekanda görüntülendi. Kız arkadaşı için pamuk şeker sipariş veren ve elleriyle yediren Erbil'in o anları kameralara yansıdı.

maliii.jpg

Öte yandan Mali'nin yeni aşkının geçtiğimiz ay Zahide Yetiş'in programına katıldığı ortaya çıktı. Canlı yayına katılan Nevide Çiçek’in eski sevgilisini aradığı ve 1 haftadır ulaşamayınca son çare olarak Yetiş'in programına başvurduğu ortaya çıktı.

akif.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN