Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bu ilçeler arası seferler başlıyor

Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bu ilçeler arası seferler başlıyor

Ankara'ya yeni otobüs hatlarının geleceği müjdelendi. İki ilçenin mahalle muhtarları EGO'ya başvuru yaptı, EGO taleplere geri dönüş yaptı. 9 Şubat'ta başkentte faaliyete geçecek yeni hatların hangileri olduğu açıklandı. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

EGO Genel Müdürlüğü, Gölbaşı ve Bala ilçe muhtarları tarafından gelen talebe yanıt verdi. Bu kapsamda 9 Şubat Perşembe gününden itibaren 146 ve 147 numaralı iki otobüs güzergahı, Gölbaşı ilçesine bağlı Gülbäğı ve Akörençarsak mahalleleri ile Bala Derekışla, Belçarsak, Sofular, Karahamzalı ve Hanburun mahallesi sakinlerinin Gölbaşı ilçesine ulaşımı için hizmet verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çevredeki trafiğin kesintisiz olması için bir yandan yeni otobüs hatlarını devreye alırken, bir yandan da mevcut hatları iyileştirmeye çaba gösteriyor.

ego

9 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLIYOR

Bu kapsamda; 146 Gölbaşı-Gülbağı-Akörençarsak-Derekışla-Belçarsak-Sofular-Karahamzalı ve 147 Gölbaşı-Bezirhane-Emirler-Belçarsak numaralı iki otobüs hattı da bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.

9 Şubat 2023 Perşembe; 146 numaralı güzergahta Karahamzalı bölgesinden 07:00'de, Gölbaşı bölgesinden 18:00'de 2 otobüs hareket etmekte, 147 güzergahında ise 08:00 ve 16:15'te trafik Hanburun bölgesine ulaşmaya başlamaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN