Anlaşılması en zor burç! Onları doğuran anaları bile anlamıyor...

Anlaşılması en zor burç! Onları doğuran anaları bile anlamıyor...

Balık harika, iyi huylu, sevecen bir burçtur, ancak birçok insan bu savunmasız insanları yanlış anlar. Bu yüzden Balık burcu anlaşılması en zor burçtur...

Balık burcu yaratıcıdır, çok duygusaldır ve içine kapanıktır. Bunlar "altın kalpli" nazik, sevgi dolu, şefkatli insanlardır, ancak tüm bunlarla birlikte genellikle kendi çelişkili duygu ve düşüncelerinin kurbanı olurlar.

KENDİLERİ İLE MUTLU OLURLAR

Hayallerinde ve fantezilerinde yaşarlar ve gerçeklerden uzaklaşmayı severler, derin iç dünyalarını keşfetmeyi tercih ederler. Balık, elbette hayalperestlerin bir işaretidir, aynı zamanda güçlü bir yaratıcı çizgiye sahiptirler.

Ancak çoğu zaman çevreleri tarafından yanlış anlaşıldıklarını hissederler ve seslerinin duyulmadığını düşündüklerinde kolayca depresyona girebilirler.

Balık kesinlikle dünyaya sunacak çok şey var. Ve hepimiz bu burcun büyük bir sezgi gücüne sahip temsilcilerinden çok şey öğrenebiliriz tabii ki onları anlamaya çalışırsak.

BALIK NEDEN EN ZOR BURÇTUR

Balıklar her zaman büyük bir gizem taşırlar. Elbette insanların onları duymasını isterler ve bunun için de çalışıyorlar, ancak çoğu zaman duygularını ve arzularını ifade edecek yeterli kelimeleri yoktur. Çoğu zaman kendi dünyalarında yaşarlar, bu da onlarla iletişim kurmayı zorlaştırır. Balıklar sonunda kesinlikle açılacaktır, onlara biraz zaman vermeniz yeterli.

Onlara sevgi, saygı ve anlayışla davranın ve bunun için ödülünüz, mümkün olan en kısa sürede kazanacağınız güvenleri olacaktır. Hassas doğalarının çoğu zaman hayatın düzyazısının önünde başarısız olduğu anlaşılmalıdır, bu da onları hayallerde ve yaratıcılıkta teselli bulmalarına neden olur.
Onlarla sanat, hayal gücü veya başka bir yaratıcı süreç hakkında konuşun ve nasıl canlandıklarını ve zevkle sohbete girdiklerini göreceksiniz.

BALIK GERÇEKLERDEN KAÇMAYI SEVER

Balık, kurallarına uymadığı için modern dünyaya olan ilgisini hızla kaybedebilir. Dünyanın geri kalanının dönüş hızına uzun süre dayanamazlar, bu nedenle her fırsatta kendilerini çok rahat hissettikleri kendi düşünce ve hayallerinin dünyasına kaçmaya çalışırlar.

Balıklar kayıtsız veya kaba görünmek istemezler, ancak etraflarındaki dünya onları çok yorar ve onları ilhamdan mahrum eder. Bunu anlarsanız, balık dostlarınızın hayal dünyasına daldıkları anları algılamanız çok daha kolay hale gelir.

DEPRESYONA GİRMEKTEN KORKARLAR

İnsanlara yakın olmak isterler ama psikolojik olarak travma yaşamaktan korkarlar.
Mesele şu ki, balıklar sorumlu ve sevecen yaratıklardır ve insanlar genellikle onların nezaketinden yararlanır. Yakın ilişkiler isterler, ancak geçmişte çok fazla yandıkları için, tekrar incinme korkusuyla sonuna kadar açılmayı göze alamazlar. Ancak yeterince empatikseniz, ister romantik ister arkadaşça olsun, onlarla olan ilişkilerin güzelliğini keşfetme şansınız olacaktır.

BALIKLAR DUYGULARINI GİZLİYEMEZLER

Balıklar, tüm kalbini seçtikleri kişiye vermeye hazır olan çok duygusal yaratıklardır. Aşkları kolayca psikolojik travmaya dönüşür. Aynı zamanda, incindikten sonra bile insanlarda en iyiyi görmeye çalışırlar.

Ancak onlara kötü bir şey yaparsanız affederler ama unutmazlar. Balıkların ilişkilerden çok yüksek beklentileri vardır ve bu genellikle sonraki hayal kırıklıklarına yol açar. İnsanlardaki en iyi şeye inanmak isterler, ancak çok kere yandıklarından sabırlarını ve umutlarını kaybederler.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN