Antidepresan şarkısını hiç böyle dinlemediniz! Eline gitarı alan Mehmet Amca sosyal medyayı salladı...

Antidepresan şarkısıyla 2022 yılının en çok dinlenen ismi Mabel Matiz'in şarkısını hiç böyle dinlemediniz... Merve Boluğur, Esra Değirmencioğlu gibi çok ünlü tarafından da seslendirilen şarkı bu kez Mehmet Esender'in isimli Instagram kullanıcısının farklı versiyonuyla tekrar gündeme geldi. Emekli Müzik Öğretmeni Mehmet Esender paylaştığı video sosyal medyada viral oldu.

2022 yılına damga vuran Mabel Matiz'in Antidepresan şarkısı, en çok dinlenen şarkılar arasında hala yerini korurken, birçok ünlü isim tarafından farklı versiyonları geldi. Başta Merve Boluğur olmak üzere, Esra Değirmencioğlu gibi isimler de şarkıya farklı boyutlar getirdi. Son noktayı koyan kişi ise Instagram kullanıcı Emekli Müzik Öğretmeni Mehmet Esender oldu.... Esender'in o videosu binlerce izlenme aldı

mabel.jpg

ANTİDEPRESAN ŞARKISINA YENİ BOYUT

Herkesin diline pelesenk olan Antidepresan şarkısı kısa sürede Youtube'da 63 milyon izlenmeye ulaştı. Sözleri Mabel Matize- Mert Demir'e ait olan şarkının müziği ise yine Mert Demir'e ait. Kısa sürede her platformda dinlenme rekorları kıran şarkı, bir sosyal medya kullanıcı tarafından farklı bir boyuta ulaştı.

mehmetesender.jpg

VİDEEO SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Eline gitarını alan Emekli Müzik Öğretmeni Mehmet Esender'in paylaştığı video kısa sürede sosyal medyanın gündemine düştü. Tarzı da dikkat çeken Esender için bazı kullanıcılar "Keşke tüm yaşlılar böyle olsa" yorumları yapıldı. Mehmet Esender'in sosyal medya hesabı ise 'mehmetesender'

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN