Apar topar ameliyata alınmıştı: Ahmet Kural'dan bir kötü haber daha!

Apar topar ameliyata alınmıştı: Ahmet Kural'dan bir kötü haber daha!

Belinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle şubat ayında apar topar ameliyata alınan ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan bir kötü haber daha geldi. Ünlü oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son olarak TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kıbrıs: Zafere Doğru' adlı filmde 'Kemal Dereli' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahmet Kural, Şubat ayının ilk günlerinde belindeki rahatsızlık nedeniyle apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü oyuncunun ameliyatı hayranlarını üzüntüye boğarken Ahmet Kural'dan bir kötü haber daha geldi.

Geçtiğimiz aylarda apar topar ameliyata alınan Ahmet Kural'dan kötü haber geldi. Son olarak 'Kıbrıs: Zafere Doğru' adlı dizide 'Kemal Dereli' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahmet Kural dizinin 4 Şubat 2022 tarihinde yayımlanan 24. bölümüyle final yaparak sona ermesinin ardından ekranlardan uzak kalmıştı.

AHMET KURAL'DAN BİR KÖTÜ HABER DAHA

Şubat ayının ilk günlerinde belinden ameliyat olan ünlü oyuncu steoid osteoma kemik tümörü ameliyatı olmuş ünlü oyuncunun ameliyatı yaklaşık 5 saat sürmüştü. Kural'ın geçen ay yaşadığı bu sağlık sorunu hayranlarını üzüntüye boğarken Kural'dan bir kötü haber daha geldi.

SÜRPRİZ AYRILIK

Ahmet Kural, 4 yıldır aşk yaşadığı Çağla Gizem Çelik ile olan ilişkisini noktaladı. Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik, dört yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Ünlü çiftin dünyaevine girmesi bekleniyordu. Sürpriz ayrılık kararı ikilinin sevenleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı - 1

Ahmet Kural ile Çelik yaptıkları ortak açıklamada şunları söyledi:

"Herkese merhaba, Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Büyük felaket sonrasında ana gündemimiz yaralarımızı birlikte sarmak olmalı. Bundan daha önemli gündemimiz olamaz. Ülkemizin bu yoğun ve hassas gündemini gereksiz yere meşgul etmemek adına ortak bir açıklama yapma kararı verdik. 4 yıldır sevgiyle süren ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirmem kararı aldık. Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz."

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik ayrıldı - 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN