Arctic Monkeys'e saldıran bakkal konuştu: Rock sevmem ama gelsin tanışalım

Arctic Monkeys'e saldıran bakkal konuştu: Rock sevmem ama gelsin tanışalım

Konser için İstanbul'a gelen İngiliz rock grubu Arctic Monkeys’in üyelerini dükkanının önünden kovmasıyla gündeme gelen bakkal Aydın Gül, o gece ile ilgili konuştu. Gül, "Rock müziği sevmem ama grup gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, yeter ki insan olsunlar.” dedi.

Turneye çıkan ünlü grup Arctic Monkeys, üç yıl sonra ilk konserlerini İstanbul'da verdi. Konser sonrası Beyoğlu Asmalımescit'te eğlenmeye giden grup üyeleri ellerindeki alkol şişelerini bir bakkalın önüne koyup kapısında sohbet edince esnaf Aydın Gül, tepki göstermişti.

Cep telefonuna kaydedilen o anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Bakkal Aydın Gül o anları Hürriyet’e anlattı:

“Biz depodan mal çıkarıyorduk ve orada kalabalık bir grup vardı. Buralara şişeleri bırakmaya başladılar. Yarım şişeler vardı, ‘Atayım mı’ diye sordum. Grup orada içiyordu bir sinir patlaması oldu. Benim takıldığım nokta, uyarıdan sonra hala şişelerin oraya bırakılması. Rock müziği sevmem ama grup gelsin tanışalım, kahve ikram edelim. Yardım istesinler yardıma koşarız, yeter ki insan olsunlar.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN